Vrouw lacht nadat ze een cadeaukaart van €50 kreeg van Ticketmaster

€50 Ticketmaster cadeaukaart bij daglenzen

Daglenzen zijn gemakkelijk af te wisselen met een bril en zijn comfortabeler dan maandlenzen. Bij aankoop van 3 maanden daglenzen ontvang je tijdelijk een Ticketmaster cadeaukaart t.w.v. €50!* Met deze cadeaukaart kan je tickets kopen voor allerlei festivals en concerten. Ook de aanmeting van je daglenzen is nu gratis. Probeer ze dus nu voordelig uit!

Ga nu naar een Pearle winkel bij jou in de buurt of maak online alvast een afspraak voor een gratis oogmeting.

Maak een afspraak

Deze actie is niet meer geldig. Heb je de voucher voor Ticketmaster ontvangen bij je aankoop dan kun je deze nog t/m 15 oktober inwisselen via www.pearle-lenzenactie.nl

* Deze korting is niet geldig in de webshop of voor bestaande POST-klanten. Bekijk onderaan de pagina alle voorwaarden.

Gratis lenzen via je zorgverzekering?

Heb je dit jaar nog recht op zorgvergoeding voor een bril of lenzen? Bij Pearle kunnen we deze vergoeding bij vrijwel alle verzekeraars direct declareren. Dit bedrag trekken we bij de kassa direct van je aankoop af, dat scheelt weer voorschieten.

Bereken direct je zorgvergoeding

  • Bij aankoop van 3 maanden daglenzen van de types iWear Activ of iWear Vivid ontvang je tijdelijk een voucher voor een Ticketmaster cadeaukaart van 50 euro. De voucher is te activeren op www.pearle-lenzenactie.nl.
  • Voor het activeren van de voucher is het noodzakelijk om de Pearle kassabon van de aankoop van de daglenzen te uploaden. Bewaar deze kassabon daarom goed. Let op: Het is belangrijk dat de aankoopdatum op de kassabon zichtbaar is.
  • De voucher is te activeren vanaf 14 dagen na aankoop in de winkel. De voucher is te activeren t/m 15 oktober 2019, daarna vervalt de voucher.
  • Maximaal 2 te ontvangen/activeren vouchers per persoon. De voucher is alleen te activeren door personen vanaf 16 jaar.
  • Voor nieuwe contactlensdragers is het aanmeten van contactlenzen tijdens de actieperiode helemaal gratis.
  • De actie is niet geldig op reeds bestelde daglenzen en niet in combinatie met andere acties en/ of kortingen en kan niet achteraf worden verrekend op aankopen/bestellingen van voor 3 juni 2019.
  • Korting is niet geldig in de webshop of voor bestaande POST-klanten.
  • De actie is geldig in combinatie met de zorgvergoeding van je zorgverzekeraar.
  • De actie is geldig van 3 juni t/m 1 september 2019, wijzigingen in de looptijd worden via de website gecommuniceerd.
  • Bij (vermoeden van) misbruik of fraude behoudt Pearle Opticiens zich het recht om deelname aan de actie te weigeren.