org-nl_pearle:/Content Items/2015/201512/pnl-iwear-activ-7.png
 

iWear Activ: Een lens die bij uw levensstijl past

Iedere dag vraagt u veel van uw ogen. Daarom is het belangrijk dat u contactlenzen draagt die passen bij uw levensstijl en die een gezonde keuze vormen voor uw ogen. Om die reden kan iWear Activ de ideale lens zijn voor u.

iWear Activ lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel, het meest moderne lensmateriaal dat beschikbaar is en dat uw ogen laat ademen waardoor ze er witter en helderder uitzien. De lenzen bieden een verfrissend comfort, de hele dag lang. En omdat het daglenzen zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud en lensvloeistoffen.

Ervaar de voordelen van iWear Activ daglenzen.

 • Natuurlijk ademend
  De lenzen laten meer zuurstof door dan noodzakelijk om gezonde ogen te houden
 • Comfort waar je op kunt rekenen
  De unieke WetLoc™ technologie houdt de lens de hele dag vochtig, wat voor een uitstekend draagcomfort zorgt, de hele dag door
 • Voor bijna iedere correctie beschikbaar
  Geschikt voor bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie (wanneer je multifocale correctie nodig hebt)
 • Uitzonderlijk voordelig
  iWear Activ maakt de voordelen van silicone hydrogel lenzen beschikbaar voor iedere portemonnee

Het comfort en de prestaties van de lens zijn gebaseerd op een innovatieve technologie

Het silicone hydrogel materiaal zorgt voor een gezondere manier van contactlens dragen. iWear Activ daglenzen laten tot 3x meer zuurstof door naar het hoornvlies dan hydrogel contactlenzen. Dit zorgt ervoor dat uw ogen witter en helderder zijn en dat het lensdragen gezonder is.

De hele dag comfort waar u op kunt vertrouwen
De unieke WetLoc™ technologie met een natuurlijke bevochtiging zorgt ervoor dat het volledige lensoppervlak gelijkmatig bevochtigd is. Het lijkt op de natuurlijke vochtverdeling van gezonde ogen. Dus als u ook op een gezonde manier contactlenzen wilt dragen en het gemak van iedere dag frisse lenzen wilt ontdekken, vraag dan nu naar iWear Activ daglenzen.

Laat u informeren in de winkel en maak gebruik van uw zorgvergoeding 2015.
Uw contactlensspecialist helpt u graag verder. Maak nu een afspraak of kom langs bij uw dichtstbijzijnde Pearle Opticiens. U bent altijd welkom.

 

 

 

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Volg ons

Winkels

 •  
 •  

 

---