iWear

iWear All-in-1 Easybalance 380ml MPS 380ml

€ 8,90
Selecteer aantal
1
Beschikbaar

Voor 15u besteld, vandaag verzonden

iWear All-in-1 Easybalance 380ml

De iWear All-in-1 Easybalance van Pearle is lenzenvloeistof die geschikt is voor het inzetten en opbergen van alle soorten zachte lenzen. De ingrediënten in de contactlensvloeistof verwijderen aanslag (zoals eiwitten en stof). Hierdoor krijg je geen last van droge of geïrriteerde ogen. Ook is de lenzenvloeistof geschikt voor het dagelijks reinigen en desinfecteren van de lenzen. Met deze alles-in-één-lenzenvloeistof ben je op alles voorbereid.

  • disinfectOntsmetten en reinigen
  • hydrationHydratatie en bewaring
Gebruiksaanwijzing
  • Maak jouw zachte lens schoon iedere keer na gebruik en bewaar de lens in het bijgeleverde lenzendoosje. Het is aanbevolen om de lens minimaal 6 uur in het doosje te bewaren, zodat de vloeistof z'n werk kan doen. Als de contactlenzen eerder verwijderd worden dan de 6 uur, kun je ze gewoon gebruiken zonder je ogen te beschadigen, maar het beperkt de effectiviteit van het disinfecteren van je lenzen. Jouw zachte lenzen kunnen maximaal 7 dagen in de lenzenvloeistof bewaard blijven.

Specificaties

Disclaimer: Alleen gebruiken volgens de instructies. Als u irritatie ervaart, verwijder dan uw lenzen en raadpleeg uw opticien.