Verzorging van uw lenzen

org-nl_pearle:/Content Items/2012/temp/temp_contactlenzen.jpgDe verzorging van uw contactlenzen is uitermate belangrijk voor de gezondheid van uw ogen. Met name is van belang dat ze voldoende zuurstof krijgen. Reiniging van uw lenzen en hygiëne verdienen dan ook de aandacht. Elk type lens behoeft zijn eigen verzorging en zijn eigen lenzenvloeistof. Natuurlijk bent u altijd welkom bij Pearle voor vragen.

Uit onderzoek blijkt dat jaarlijks honderden mensen in het ziekenhuis belanden door slecht onderhoud van hun contactlenzen. Op zoek naar een lens zonder onderhoud, laat u dan adviseren over onze daglenzen.

Tip!

Doe eerst uw contactlenzen in voordat u make-up aanbrengt. Lenzenvloeistof of tranen kunnen de make-up doen uitlopen.
org-nl_pearle:/Content Items/algemeen/quote_in.png‘Lenzendragers opgelet. Zo hoort het:

1. Reinig uw contactlenzen altijd in de handpalm met de daarvoor bedoelde vloeistof. Ook wanneer u No Rub contactlenzenvloeistof gebruikt.

2. Laat uw ogen en contactlenzen elk half jaar controleren door de Pearle contactlensspecialist, want in een half jaar kunnen uw ogen veranderen.

3. Vervang uw contactlenzen op tijd, ook als u ze niet dagelijks draagt.

4. Bij elke verpakking contactlenzenvloeistof krijgt u van ons een nieuw lenzendoosje. Gebruik dit ook, om uw contactlenzen optimaal schoon te houden.
Peter, opticien bij Pearle

Sidebar

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Volg ons

Winkels

  •  
  •  

 

---