org-nl_pearle:/Content Items/2016/09/js-header-v2.png
 

Ga op de foto met Jan Smit bij uw Pearle winkel in de buurt

Jan Smit zit 20 jaar in het vak en viert dit samen met Pearle! Jan bezoekt met een speciale Elfstedentour 11 steden in Nederland. Tijdens zijn tour bezoekt hij verschillende Pearle winkels. Mis dit niet en ga met Jan op de foto! Bekijk hier het schema.

Win 2 concertkaarten voor Jan Smit

Doe een aankoop bij een van de deelnemende Pearle winkels bij u in de buurt en maak direct kans op 2 concertkaarten voor Jan Smit*. Daarnaast maakt u als winnaar ook nog kans op een meet & greet met Jan! Deze unieke ervaring wil je niet missen!

Hoe maakt u kans?

In dit overzicht ziet u welke winkels meedoen en in welke periode u met uw aankoop van minimaal 20 euro kans maakt op tickets. De winnaars worden een week voor het concert telefonisch op de hoogte gebracht.

 

* Bekijk de voorwaarden


Actievoorwaarden

  • U maakt kans op een meet & greet of 2 concertkaarten als u in de in het overzicht vermelde periode een bril, zonnebril of contactlenzen met een minimale waarde van €20 bij een van de deelnemende Pearle winkels koopt.
  • Deze actie geldt niet op reeds bestelde producten.
  • De winnaars worden 1 week voor aanvang van het concert telefonisch benaderd door Pearle.
  • Voor meer informatie over het concert kunt u terecht in de winkel of op www.jansmit.com

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Volg ons

Winkels

  •  
  •  

 

---