org-nl_pearle:/Content Items/2015/acties/04_bihv/201508-moboogmeetstation-1.png

Ons mobiele oogmeetstation

Verkeersveiligheid vinden wij heel belangrijk. Wist u dat 1 op de 10 mensen met onvoldoende zicht de weg op gaat? Erg riskant. Daarom doen we samen met Veilig Verkeer Nederland onderzoek naar ‘goed zien in het verkeer’. Onderdeel daarvan is onze landelijke oogmeetactie. Deze loopt van donderdag 20 augustus tot en met woensdag 26 augustus.

Een APK voor uw ogen - bij het tankstation!

De aftrap van deze actie is speciaal bedacht voor de automobilisten waar het allemaal om draait. Vanaf donderdag 20 augustus staat ons mobiele meetstation een hele week voor u klaar bij tankstation Total Oudenhorst. Die vindt u langs de A12 Arnhem-Utrecht, bij Woudenberg. Hier kunt u gratis uw ogen laten controleren. Heel handig, als u onderweg bent.

Iedereen welkom

Iedereen die wil weten of hij of zij goed zicht heeft in het verkeer is welkom! En natuurlijk niet alleen in deze actieweek. U kunt altijd naar de winkel komen voor een gratis oogmeting. Want wij vinden het belangrijk dat iedereen die de auto instapt regelmatig zijn of haar ogen laat controleren. Alleen zo kunt u ervoor zorgen dat uw bril of lenzen altijd precies zijn afgestemd op uw ogen. Dat rijdt een stuk veiliger. Geruststellend idee, toch?

Kijk, dat is nou Pearle. We sturen u graag de goede kant op.

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Volg ons

Winkels

  •  
  •  

 

---