Vind een winkel

De nieuwste dames
zonnebrillentrends

Het is zover! Onze allernieuwste collectie dames zonnebrillen is binnen. En dit jaar zijn de trends voor dames fantastisch! Van classy chic tot stylish nude. Dit jaar kan het allemaal. Kom langs bij jouw Pearle winkel in de buurt en laat je inspireren!

org-nl_pearle:/Content Items/2017/04/dames-stylish-nude.png

Stylish nude

De nudes trend zag je al veel in kleding en make-up. Deze zomer komen de lichte, zachte kleuren van het nude kleurenpalet ook terug in zonnebrillen. Houd je van een natural look?
Dan past deze trend helemaal bij jou!

org-nl_pearle:/Content Items/2017/04/dames-hello-gorgeous.png

Hello gorgeous

Ben jij niet bang om op te vallen? Met een zonnebril uit deze trend maak je echt een statement! Geen model is te groot, geen print te gek en je kiest uit allerlei verschillende vormen en kleuren.
Een ding hebben deze zonnebrillen gemeen: ze vallen op!

org-nl_pearle:/Content Items/2017/04/dames-classy-chic.png

Classy chic

Supervrouwelijk is het codewoord voor deze trend! Mooie, vloeiende vormen geven deze zonnebrillen de ultieme vrouwelijke look. Probeer er eens een met een ronde bovenkant of een subtiel cateye model. Go girl!

org-nl_pearle:/Content Items/2017/04/dames-endless-summer.png

Endless summer

Zonnebrillen met felle kleuren of spiegelglazen, je krijgt helemaal zin in de zomer! Nieuw binnen deze trend is de flatlens.
Deze zonnebrillen hebben een vlakke lens – met een heel cool effect. Ray-Ban en Carrera pakken deze verrassende trend stijlvol op, net als onze exclusieve merken Unofficial en InStyle.

org-nl_pearle:/Content Items/2016/content-images/zonnebrillen/zb-zonnebril-blok-v2.png
org-nl_pearle:/Content Items/2016/content-images/zonnebrillen/zb-zonnebril-blok-v2.png

Zonnebril op sterkte

Wilt u uw zonnebril op sterkte? Geen probleem. Bijna alle zonnebrillen kunnen we voor u op sterkte maken. Dit kan al vanaf €20 extra. Maak een afspraak bij uw Pearle winkel in de buurt. Onze opticiens adviseren u graag.

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Beste opticien van Nederland


org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/mbl-bwk.pngorg-nl_pearle:/Content Items/2017/10/mbl-bwa.png