Tommy Hilfiger brillen en zonnebrillen

De brillencollectie van Tommy Hilfiger is geïnspireerd door de Amerikaanse way of living. Deze Preppy-stijl werd voor het eerst genoemd in het boek Love Story (1930) van Eric Segal en staat voor de klassieke Amerikaanse kledingstijl met een casual of sportieve draai. Tommy Hilfiger staat ten grondslag aan deze stijl (en volgens sommigen: levenswijze) toen het in 1985 opgericht werd. Het merk is een herinterpretatie van klassieke, draagbare mode en geeft het keer-op-keer een frisse, verfijnde en modern jasje.

Tommy Hilfiger brillen en zonnebrillen zijn een perfecte representatie van de jonge geest en het tikkeltje rebelse karakter waar het merk voor staat. De monturen hebben altijd een klassieke, stijlvolle basis en hebben moderne details waardoor elke ontwerp uniek is.

Bekijk de brillencollectie  Bekijk de zonnebrillencollectie

Zonnebrillen voor dames en heren

Of je nu naar het strand of de stad gaat, op de piste of bij het zwembad staat. Een preppy look is in een handomdraai gecreëerd met een Tommy Hilfiger zonnebril op je neus. Zo bescherm je niet enkel je ogen tegen UV-licht, maar kom je ook stijlvol voor de dag. Bij Pearle Opticiens kies je uit een exclusieve collectie voor dames en heren. Van tijdloze klassiekers tot de allerlaatste trends. Door het lichte materiaal voelt de zonnebril altijd comfortabel aan.

Maak een afspraak

Exclusieve Capsule collectie

De collectie van Tommy bestaat uit frisse monturen en zonnebrillen, die expressie geven aan ieder gezicht. Van sportieve en elegante modellen die bij elke outfit passen tot de tijdloze monturen waarvan je jarenlang plezier hebt. Daarnaast zijn alle brillen vervaardigd van alleen de beste materialen. Pearle Opticiens en Tommy Hilfiger hebben een exclusieve Capsule collectie ontwikkeld met brillen en zonnebrillen voor iedereen.

De collectie

Koop jouw favoriete Tommy Hilfiger bril of zonnebril bij Pearle Opticiens

Spreekt de brillen- en zonnebrillencollectie van Tommy Hilfiger jou aan? Kom dan langs bij een Pearle winkel bij jou in de buurt. Onze opticiens helpen je graag bij het kiezen van de bril die het beste bij jou past. Natuurlijk kun je ook online kijken hoe een Tommy Hilfiger bril of zonnebril je staat, met onze virtual try on tool.