Nu 60.- korting op een enkelvoudige bril

Goedkope brillen

233 Resultaten
Relevant

Goedkope complete bril vanaf €30

Goed zicht is belangrijk en moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom koop je bij Pearle al een goedkope complete bril vanaf €30!* In onze webshop heb je een ruime keuze uit laag geprijsde monturen vanaf €10. Let op: de monturen van €10 zijn niet in elke winkel beschikbaar en vind je alleen in geselecteerde Pearle winkels en in onze webshop. Ook profiteer je bij Pearle regelmatig van 3 voor 1: koop een bril, krijg een bril en geef een bril cadeau. Kom langs in de winkel of bestel je goedkope bril gemakkelijk én snel online. Gratis verzending vanaf €25.

Maak een afspraak

*Je kunt niet kiezen voor basisglazen in combinatie met andere acties of kortingen, tenzij expliciet anders vermeld in de voorwaarden. 

Goedkope multifocale bril vanaf €110

Heb jij moeite met zowel van dichtbij als van veraf scherp zien? Dan is een multifocale bril de juiste kijkoplossing voor jou. Vaak wordt gedacht dat een multifocale bril erg duur is. Het klopt dat een multifocale bril duurder is dan een enkelvoudige bril, maar bij Pearle koop je al een multifocale bril vanaf €110. Dit is een montuur van €10 en basisglazen ter waarde van €100. 

Bij Pearle vind je altijd een passende bril 

We houden niet alleen rekening met je budget, maar ook met je persoonlijke voorkeuren. Want smaken verschillen! Of je nu op zoek bent naar een klassiek montuur of een opvallende bril: bij Pearle vind je altijd een betaalbare bril die helemaal bij jou past. 

Goedkope bril kopen

Weet jij welke sterkte je nodig hebt? Dan kun je je goedkope bril online kopen. Voorwaarde is wel dat jouw sterkte tussen -5 en +5 en je cilinder tussen -2 en +2 ligt. Maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels.* Daar helpen we je graag met het uitkiezen van een montuur dat bij jou past. 

*Let op: de monturen van €10 zijn niet in elke winkel beschikbaar.

Goedkope bril op sterkte

Als je een nieuwe bril gaat uitkiezen, dan is het natuurlijk belangrijk dat de glazen de juiste sterkte hebben. Heb je nog niet eerder een bril gedragen? Of is het alweer even geleden dat je voor het laatst je ogen hebt laten opmeten? Kom dan langs voor een gratis oogmeting**. Al onze oogmetingen worden uitgevoerd door gediplomeerde opticiens en optometristen, zodat je verzekerd bent van een betrouwbare uitslag. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe bril de juiste sterkte heeft.

**Een oogmeting (ter waarde van €30) is gratis bij aankoop van een complete bril of als blijkt dat er geen zichtoplossing nodig is.