Jouw contactlenzen gratis thuisbezorgd

De tijd van bestellen, wachten en ophalen is voorbij wanneer je een lenzenabonnement bij Pearle afsluit. Je lenzen worden elke maand bij jou thuisbezorgd en zelfs de vloeistof krijg je om de maand door de brievenbus! Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Ook ondanks het corona virus leveren wij je bestelling af. Het kan wel zijn dat de levering iets langer op zich laat wachten, vanwege grote drukte bij Post NL.
Een lenzenabonnement is bovendien maandelijks opzegbaar. Je hebt al een lenzenabonnement vanaf €16,50 per maand.
Tijdelijk ontvang je een gratis zonnebril als je een lenzenabonnement bij Pearle afsluit!

Klik hieronder op de lenzen die je wilt ontvangen. Standaard staat de optie 'Ik wil een abonnement' aangevinkt. Vul jouw oogmeetgegevens in, controleer je gegevens en klik op bestellen. Heel gemakkelijk dus! Je kunt uiteraard ook een contactlensabonnement in de winkel afsluiten. Bekijk onze algemene voorwaarden.

  • Kan ik zelf ervoor kiezen wanneer ik mijn lenzen ontvang?
    Wanneer je een lenzenabonnement afsluit via de webshop, gaat je abonnement in op datum van bestellen. We leveren je lenzen dan zo snel mogelijk.
    Wanneer je een lenzenabonnement afsluit in de winkel, kun je aangeven vanaf welke datum je jouw lenzen wilt ontvangen. 
    Wil je tussendoor switchen van lenzen of is je lenssterkte verandert? Geef dit dan aan in jouw Pearle servicewinkel. Zij kunnen je hiermee verder helpen.

Gratis zonnebril bij je lenzenabonnement

24 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Voordelen lenzenabonnement