Tot 100,- extra korting, voor iedereen!

Bij Pearle snappen we dat het dure tijden zijn. Daarom krijgt iedereen nu tot 100 euro extra korting, ook als je niet aanvullend verzekerd bent. Je ontvangt 60 euro korting op een enkelvoudige (zonne)bril en zelfs 100 euro korting op een multifocale (zonne)bril. Bekijk de actievoorwaarden.

Aanvullend verzekerd?
Heb je weer recht op brilvergoeding? Dan is je nieuwe bril extra voordelig. Wij declareren direct bij jouw zorgverzekeraar. Je hoeft het dus niet zelf voor te schieten, wel zo fijn!

Tip; heb je kinderen onder de 18 jaar? Dan hebben zij mogelijk ook recht op brilvergoeding via jouw zorgverzekering.

 Bekijk onze brillen

Boek een gratis oogmeting*

Typ 2 of meer tekens voor resultaten. Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en Enter om te selecteren. Touch bedenkt gebruikers, verken door aanraking of met veegbewegingenGeen resultaten gevonden, gebruik down om je huidige locatie te delen

*Ook als je geen recht (meer) hebt op een brilvergoeding van je zorgverzekeraar, ontvang je van Pearle tot 100 euro korting: 60 euro korting op een (zonne)bril op sterkte & 100 euro korting op een multifocale (zonne)bril. Niet geldig i.c.m. andere acties.