Tot 100,- korting, speciaal voor jou!

Bij Pearle vinden we dat goed zicht voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom ontvang je nu 60 euro korting op een enkelvoudige (zonne)bril en 100 euro korting op een multifocale (zonne)bril! Zo houden we goede oogzorg betaalbaar. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Aanvullend verzekerd?
Heb je recht op brilvergoeding? Dan is je nieuwe bril nu extra voordelig! Deze korting geldt namelijk naast de mogelijke brilvergoeding van je zorgverzekeraar! Wij declareren direct bij jouw zorgverzekeraar, dus je hoeft niet voor te schieten. Kun jij je geld uitgeven aan andere leuke dingen. Wel zo fijn!

Tip: heb je kinderen onder de 18 jaar? Dan hebben zij mogelijk ook recht op brilvergoeding via jouw zorgverzekering.

Shop online
Bestel nu jouw nieuwe (zonne)bril gemakkelijk en snel online & ontvang 60 euro korting! Op zoek naar een multifocale (zonne)bril? Maak dan een afspraak in één van onze winkels.

Shop jouw bril online  Shop jouw zonnebril online

Boek een gratis oogmeting*

Typ 2 of meer tekens voor resultaten. Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en Enter om te selecteren. Touch bedenkt gebruikers, verken door aanraking of met veegbewegingenGeen resultaten gevonden, gebruik down om je huidige locatie te delen

*Ook als je geen recht (meer) hebt op een brilvergoeding van je zorgverzekeraar, ontvang je van Pearle 60 euro korting op een (zonne)bril op sterkte & 100 euro korting op een multifocale (zonne)bril. Niet geldig i.c.m. andere acties.