Gratis verzending v.a. €25
Gratis retour
Abonnementsvorm beschikbaar

Torische lenzen

14 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Wat zijn torische lenzen?

Torische lenzen (ook wel cilindrische lenzen) zijn contactlenzen voor mensen met astigmatisme (cilinderafwijking). Normaal gesproken is het hoornvlies rond, waardoor lichtstralen precies op het netvlies vallen. Als je astigmatisme hebt, dan is het hoornvlies ovaal. Hierdoor vallen lichtstralen niet op het netvlies, maar voor of achter het netvlies. Astigmatisme gaat vaak samen met bijziendheid of verziendheid. Torische lenzen hebben dan ook twee verschillende sterktes, in tegenstelling tot sferische lenzen die slechts één sterkte hebben. Torische lenzen corrigeren niet alleen bijziendheid of verziendheid, maar ook de cilinderafwijking. Veel torische lenzen zijn verzwaard, zodat ze goed op hun plek blijven zitten. Dit is belangrijk om altijd en overal scherp te kunnen zien. Bij Pearle vind je een ruim assortiment aan torische dag- en maandlenzen van diverse merken, zoals Dailies, Air Optix, iWear, Bausch + Lomb en Biotrue. Bestel jouw torische lenzen online of maak een afspraak en kom langs in de winkel. 

Bestel jouw torische lenzen online bij Pearle

Torische lenzen bestel je gemakkelijk én snel online bij Pearle: al ruim zestig jaar dé expert op het gebied van ogen. Bestel jij je lenzen op werkdagen voor 22:00 uur? Dan sturen wij ze dezelfde dag nog gratis naar je op (bij bestellingen boven €25). Per ongeluk de verkeerde lenzen besteld? Geen paniek: retourneren is óók gratis. 

Pearle lenzenabonnement: jouw contactlenzen gratis thuisbezorgd

Je torische lenzen elke maand gratis thuisbezorgd krijgen? Kies dan voor het lenzenabonnement van Pearle. Bij Pearle sluit je al een lenzenabonnement af vanaf €16,50 per maand. Meer weten? Lees meer over de voordelen van het lenzenabonnement

Laat je ogen opmeten

Wij adviseren om je ogen elk jaar opnieuw te laten opmeten. Ook als je al een bril of lenzen draagt. Bij Pearle kun je je ogen laten opmeten door één van onze gediplomeerde opticiens en optometristen. Zo weet je zeker dat je betrouwbare resultaten en een passend advies krijgt. Ook als je voor het eerst lenzen gaat dragen of als je van een bril wil overstappen naar lenzen, is het verstandig om je ogen (opnieuw) te laten opmeten. Breng je ogen eens langs en maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde Pearle opticien. Worden ze blij van! 

Kom langs in één van onze winkels

Wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in één van onze winkels of maak vrijblijvend een afspraak bij een Pearle opticien bij jou in de buurt.