Polaroid zonnebrillen

Ken jij de zonnebrillen van het merk Polaroid al? Iedere zonnebril in deze collectie is voorzien van polariserende glazen. Een gepolariseerde zonnebril vermindert lichtintensiteit en lichtschitteringen. Kijken bij fel zonnelicht wordt hierdoor comfortabeler. Ideaal voor in de auto en voor water- en wintersporten.

Het filter van dit gepolariseerd glas werd midden jaren twintig ontwikkeld door Harvard student Edwin Land. Nadat hij in 1929 patent liet zetten op zijn uitvinding, maakte hij de moderne filters geschikt voor zonnebrillen en andere toepassingen.

Bestel jouw Polaroid zonnebril makkelijk & snel online. Je profiteert nu tot wel 70% korting! Je bent ook welkom in onze winkels. Maak een afspraak.

Polaroid zonnebrillen

75 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Koop jouw favoriete Polaroid zonnebril bij Pearle Opticiens

Spreken de zonnebrillen van Polaroid jou aan en heb je zonnebrilmonturen gezien die jij graag wil passen in de winkel? Kom dan langs bij een Pearle winkel bij jou in de buurt*. Daar staan onze opticiens voor je klaar met het beste advies. Je kunt daar ook kiezen voor een overzet zonnebril of een Polaroid zonnebril op sterke.
In samenwerking met Polaroid.