Vind een winkel

In het nieuws

Wil je weten wat er geschreven is over Pearle Opticiens? Lees hier alle persberichten die in de media zijn verschijnen, bekijk video’s waarmee we in het nieuws kwamen en lees het laatste nieuws van onze lokale winkels het eerst op www.pearle.nl!

Pearle in de media

Persberichten

2018

Pearle Opticiens wil dat je ogen in goede gezondheid mee het nieuwe jaar in kunnen. Daarom delen zij vuurwerkbrillen uit, die je gratis kunt ophalen in een winkel in de buurt.

De Pearle vestiging heeft naast een nieuw uiterlijk, ook een heel nieuw winkelconcept, met interactieve features als tablets en touchscreens. Ook ligt er meer nadruk op transparantie; het vakmanschap van Pearle is nu veel beter zichtbaar.

Steeds meer kinderen worden, onnodig, bijziend. Dit komt door het vele binnenzijn en dichtbij-kijken. Om kids te stimuleren naar buiten te gaan, maakte Pearle samen met een kinderboekenschrijven een buitenboek voor kinderen.

2017

Uit onderzoek van Pearle Opticiens, onder ruim 1000 Nederlandse jongeren tussen de 10 en 18 jaar, blijkt dat de doelgroep weleens risico’s neemt als het gaat om vuurwerk.

2016

Afgelopen Oud & Nieuw hebben 160 mensen oogletsel door vuurwerk opgelopen. Meer dan 40% was omstander en stak zelf geen vuurwerk af.

Bijna iedere volwassenen heeft een zonnebril, maar lang niet elk kind. Toch is het juist belangrijk voor kinderen om hun ogen te beschermen tegen schadelijke Uv-straling.

2015

Elke jaarwisselingen raken honderden Nederlanders gewond door vuurwerk. Omdat wij alle ogen heelhuids mee willen nemen naar het nieuwe jaar, delen we gratis vuurwerkbrillen uit.

In samenwerking met Veilig Verkeer Nederland onderzocht Pearle Opticiens hoe het gesteld is met de verkeersveiligheid. De schokkende conclusies waren dat 1 op de 10 niet goed ziet in het verkeer en zelfs 1 op de 3 weleens in gevaar is gekomen door slecht zicht.

Het laatste nieuws

November 2018

Pearle Opticiens Beilen jubileert met actie

Oktober 2018

Pearle lanceert ‘winkel van de toekomst’ in Hoog Catherijne, Utrecht

Oktober 2018

Mannen Pearle Opticiens Hoogezand laten snor staan

Video's

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png