Julbo zonnebrillen

10 Resultaten
Relevant

Julbo: al 125 jaar een begrip in de sportwereld

De geschiedenis van het sportieve merk Julbo begint in 1888 toen het werd opgericht door Jules Baud. Op verzoek van de kristalzoekers uit Chamonix, een Frans dorp aan de voet van de Mont Blanc, ontwierp hij een zonnebril die hun ogen zou beschermen tegen fel zonlicht en weerkaatsing van de zon op het sneeuwdek. De zonnebrillen van Julbo staan voor innovatie en werden vernoemd naar bekende bergen, zoals Everest en Makalu. Waar de zonnebrillen van Julbo eerst vooral gedragen werden door bergbeklimmers, zijn ze nu populair onder allerlei outdoor sporters. 

Julbo zonnebrillen voor kinderen

Wist je dat zonlicht schadelijk is voor je ogen? En wist je dat kinderogen veel vatbaarder zijn voor schade door zonlicht dan de ogen van volwassenen? Dat komt doordat kinderogen minder pigment bevatten en doordat de pupillen groter zijn. Bescherm daarom de ogen van jouw kind tijdens het buitenspelen met een zonnebril van Julbo.

Julbo zonnebril kopen

Met een goede sportzonnebril van Julbo bescherm jij je ogen tijdens het sporten tegen de zon. Bovendien draagt een sportzonnebril bij aan je sportprestaties. Heb jij een mooie Julbo zonnebril gezien in onze webshop? Bestel ‘m gemakkelijk en snel online, dan sturen wij ‘m zo snel mogelijk gratis naar je op. Toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Stuur het dan gratis terug of kom langs in een van onze winkels. 

Vind een winkel Maak een afspraak