Multifocale lenzen

13 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Multifocale lenzen proberen?

Multifocale contactlenzen aanmeten

Multifocale lenzen en varifocale lenzen: wat is het verschil?

Er is een grote kans dat je zowel van multifocale lenzen als van varifocale lenzen hebt gehoord. Best verwarrend, maar van een onderling verschil tussen deze lenzen is geen sprake. Beide soorten contactlenzen zijn dus lenzen met een leesgedeelte, een tussengedeelte en een gedeelte voor veraf. Bovendien zijn multifocale lenzen of varifocale lenzen in verschillende soorten en sterktes verkrijgbaar. Zo vind je bij Pearle ook multifocale lenzen met cilinder! 

Wat kosten multifocale lenzen?

Multifocale lenzen hoeven niet duur te zijn. De kosten van multifocale lenzen hangen wel af van het type lens waaraan jij de voorkeur geeft. Je draagt bijvoorbeeld al multifocale maandlenzen vanaf €26,90 per maand. Multifocale daglenzen draag je al vanaf €2,10 euro per dag.

Bestel jouw multifocale lenzen online bij Pearle

Multifocale lenzen bestel je gemakkelijk én snel online bij Pearle: al ruim zestig jaar dé expert op het gebied van ogen. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, is dezelfde dag nog gratis verzonden. Per ongeluk de verkeerde lenzen besteld? Geen zorgen: retourneren is óók gratis. 

Jouw contactlenzen gratis thuisbezorgd met het Pearle lenzenabonnement

Vergeet jij regelmatig op tijd nieuwe contactlenzen te bestellen? Sluit dan een lenzenabonnement af bij Pearle en krijg je contactlenzen elke maand gratis thuisbezorgd. Lees meer over de voordelen van het lenzenabonnement

Kom langs voor een oogmeting

Heb je nog geen ervaring met het dragen van lenzen? Of wil je graag overstappen van een bril naar contactlenzen? Kom dan langs en laat je ogen opmeten door één van onze contactlensspecialisten. Ook als je al lenzen draagt, adviseren we om je ogen elk jaar opnieuw te laten opmeten. Bij Pearle ben je verzekerd van betrouwbare meetresultaten en een passend kijkadvies. 

Altijd een Pearle opticien bij jou in de buurt

Met meer dan 340 winkels is er altijd een Pearle opticien bij jou in de buurt. Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak bij de dichtstbijzijnde winkel.