Nu 60.- korting op een enkelvoudige bril

Brillen op sterkte

1507 Resultaten
Relevant

Niet gevonden wat je zocht?

Welke bril past bij mij?

Welke bril het beste bij jou past, hangt onder meer af van de vorm van je gezicht en je haar- en huidskleur. Daarom vind je bij Pearle een ruim assortiment aan brillen in diverse vormen, stijlen, materialen en kleuren. Voor iedereen is er een passende bril op sterkte. Twijfel je of de bril die je op het oog hebt je wel staat? Veel brillen kun je online passen. Brillen die je online kunt passen, herken je aan het oranje icoon. Toch liever in de winkel passen? Je bent altijd welkom in één van onze winkels. 

Wordt mijn bril op sterkte vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Heb je nog recht op zorgvergoeding? Bij de meeste zorgverzekeraars kun je je aankoopbon zelf indienen wanneer je recht hebt op zorgvergoeding voor contactlenzen of een (zonne)bril op sterkte.

Sommige zorgverzekeraars accepteren het niet als je zelf je declaratie indient. In dat geval kun je alleen een aankoop doen in één van onze winkels en dan verzorgen wij je declaratie. Dit is het geval bij VGZ, Univé en IZZ (complete bril of complete vergoeding maandlenzen), UMC, Menzis Garant en Den-Haag, Anderzorg en Ditzo.

Wat als ik niet tevreden ben over mijn bril?

Wist je dat wanneer je online een bril op sterkte koopt via onze webshop, dezelfde services en garanties van kracht zijn als wanneer je een bril in onze winkels koopt? Zo kun je gebruik maken van onze niet-goed-geld-terug garantie en onze gratis levenslange service, waarbij we jouw nieuwe bril gratis afstellen zodat 'ie als gegoten zit.

Zit jouw bril niet lekker of past hij niet goed? Of ben je niet tevreden met je bril, omdat hij te groot, te klein of gewoon niet helemaal is wat je voor ogen had? Kom dan langs bij een Pearle opticien bij jou in de buurt. Of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 033 - 7505 798. Dan kijken we samen hoe we je verder kunnen helpen.

Onze opticiens en onze collega's van de klantenservice helpen je graag verder, zodat je 100% tevreden bent. 

Je kunt jouw bril ook binnen 14 dagen na ontvangst gratis retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier. Lees meer over onze garanties en services

Bij Pearle vind je de beste acties en aanbiedingen

Ben jij op zoek naar een bril op sterkte voor een zachte prijs? Bij Pearle vind je de beste brillen acties en aanbiedingen. Fijn voor je ogen én je portemonnee. Zo profiteer je bij Pearle bijvoorbeeld regelmatig van 3 voor 1: koop een bril, krijg een bril en geef een bril cadeau. Zo heb jij altijd een bril achter de hand of kun je een bril cadeau doen aan iemand anders.