Leesbrillen

1052 Resultaten
Relevant

Waarom kun je beter geen leesbril bij de supermarkt of drogist kopen?

Voor een paar euro kun je bij de supermarkt of drogist een leesbril kopen. Fijn voor je portemonnee, maar je ogen worden er niet blij van. Dat zit zo:

  • Goedkope leesbrillen die je bij de supermarkt of drogist koopt, hebben vaak dezelfde sterkte in beide glazen, terwijl je ogen meestal verschillende sterktes nodig hebben. Hierdoor moeten je ogen zich alsnog inspannen om beeld scherp te stellen. Een leesbril die je bij de opticien koopt is volledig afgestemd op jouw ogen. 

  • De brillenglazen van goedkope leesbrillen zijn niet geslepen en van mindere kwaliteit. Koop je een leesbril bij de opticien, dan weet je zeker dat de glazen van hoge kwaliteit zijn én kun je kiezen voor speciale coatings. 

  • Het montuur is gemaakt van goedkoop materiaal, waardoor het snel stuk gaat. Een leesbril van de opticien is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gaat zo’n drie jaar mee. Een stuk duurzamer, dus! 

Keuze uit verschillende soorten leesbrillen

Als je alleen een bril voor dichtbij nodig hebt, dan past een leesbril met enkelvoudige glazen perfect bij jou. Deze leesbril draag je dus alleen als je ‘m nodig hebt tijdens het lezen. Heb je ook moeite met dingen van veraf goed zien? Of draag je al een bril of lenzen, omdat je bijziend bent? Dan is een multifocale bril ideaal: deze bril bevat een gedeelte voor dichtbij en veraf, zodat je altijd scherp zicht hebt. 

Trendy leesbrillen voor dames en heren 

Bij Pearle heb je keuze uit honderden stijlvolle monturen, want leesglazen passen in bijna elk montuur. Je zit dus niet vast aan de standaard monturen die je in de supermarkt en drogist kunt vinden. 

Leesbril kopen: zo werkt dat 

Een leesbril online bestellen is makkelijker dan je denkt. Ben jij al klant van Pearle en heb je je ogen pas nog laten opmeten? Dan kunnen we jouw meetgegevens opzoeken in ons systeem. Ben je nog geen klant bij Pearle, maar beschik je wel over recente meetgegevens? Houd die dan bij de hand tijdens het bestellen van je nieuwe leesbril. Voorwaarde is wel dat je sterkte tussen -4.00 en +3.00 ligt. Is jouw sterkte hoger of lager? Dan zien we je graag in één van onze winkels.

Beschik je niet over actuele meetgegevens? Kom dan langs bij een Pearle opticien bij jou in de buurt en laat je ogen gratis opmeten door één van onze opticiens en optometristen*. 

Goedkope leesbril voor €19

Bij Pearle vinden we het belangrijk dat een leesbril voor iedereen betaalbaar is. Daarom heeft Pearle een ruim assortiment aan goedkope leesbrillen. Zo heb je bijvoorbeeld al een kant en klare leesbril (+1.00 t/m +3.00) voor €19. Let op: deze (goedkope) leesbrillen zijn nog niet online verkrijgbaar. Vraag naar de beschikbaarheid bij een Pearle opticien bij jou in de buurt.

Ook profiteer je bij Pearle regelmatig van 3 voor 1: koop een bril, krijg een bril en geef een bril cadeau. Zo heb jij altijd een leesbril op voorraad of kun je een bril cadeau doen aan een ander. 

Wat als je niet tevreden bent over je leesbril?

Zit jouw leesbril niet lekker of past hij niet goed? Kom dan langs bij een Pearle opticien bij jou in de buurt. Onze opticiens helpen je graag verder, zodat jouw leesbril als gegoten zit.

Ben je niet tevreden met je leesbril, omdat hij te groot, te klein of gewoon niet helemaal is wat je voor ogen had? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 033 - 7505 798 of kom langs bij een Pearle opticien bij jou in de buurt. Dan kijken we samen hoe we je verder kunnen helpen.

Je kunt jouw leesbril ook binnen veertien dagen na ontvangst gratis retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier. Lees meer over onze garanties en services

 

*Een oogmeting (ter waarde van €30) is gratis bij aankoop van een complete bril of als blijkt dat er geen zichtoplossing nodig is.