Leesbril

org-nl_pearle:/Content Items/2012/brillen/artikel/brillen_leesbril.jpgEen goedkope leesbril kopen bij een drogist is niet altijd verstandig. Bij veel mensen verschilt de afwijking in hun linker- en rechteroog. Het gevolg van een standaardbril is dat uw ogen heel hard moeten werken. En daar wordt u onnodig moe van. Pearle Opticiens biedt u de oplossing: een persoonlijke leesbril.

Persoonlijke leesbril

Om uw leesbril persoonlijk te maken, doen wij eerst een goede oogmeting. Per oog stellen wij zo de precieze oogcorrectie vast. De brillenglazen worden gemaakt op de sterkte die uw ogen nodig hebben.

U kunt vervolgens een montuur kiezen uit onze uitgebreide collectie. Hieronder vindt u een selectie. Wilt u meer keuze? Kom langs bij één van onze winkels en wij nemen graag de tijd om u te informeren.
org-nl_pearle:/Content Items/algemeen/quote_in.png Gebreken komen met de jaren en dat geldt ook voor uw ogen. De elasticiteit van uw ooglens neemt vanaf uw 40e jaar merkbaar af en daarmee het vermogen om in te stellen op korte afstanden. Dit heet presbyopie(ouderdomsverziendheid). Hierdoor ontstaan leesproblemen.
Peter, opticien bij Pearle

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Volg ons

Winkels

  •  
  •