Maak een afspraak 3
Vind een winkel
Maak een afspraak 3

Leesbril

Houd je de krant of telefoon ook steeds verder van je af om het goed te kunnen lezen? Dan kan het zijn dat je een leesbril nodig hebt. De elasticiteit van je ooglenzen vermindert door de jaren heen waardoor je dichtbij minder scherp gaat zien. Een goede leesbril is afgestemd op jouw ogen en kijkgedrag en laat je weer scherp zien!

Onze opticiens helpen je graag

Kom langs in een van onze winkels of maak alvast een afspraak.

org-nl_pearle:/Content Items/2018/09/content/leesbril-2.png

Waar een goede leesbril aan voldoet

Waar een goede leesbril aan voldoet

Een leesbril is maatwerk, want het rechter- en linkeroog hebben meestal een andere correctie. Bij Pearle krijg je altijd een uitgebreide, deskundige oogmeting van een gediplomeerd opticien of optometrist. Zo zorgen zij ervoor dat je een leesbril krijgt met optimaal zicht. Goedkope leesbrillen die je bij de supermarkt of drogist koopt, hebben vaak slechts één sterkte voor beide glazen. Terwijl je ogen meestal verschillende sterktes nodig hebben. Daarom is het aan te raden een goede oogmeting te doen, voorafgaand aan het kopen van je leesbril.

Brillenglazen voor je nieuwe bril

De glazen voor een leesbril passen in bijna elk montuur. Je zit dus niet vast aan een standaardmontuur van de drogist, maar kunt een leesbril uitzoeken die perfect bij jou past! Natuurlijk helpen we onze opticiens daar graag bij.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om je leesbril uit te rusten met gekleurd glas. Zo kun je ook in de zon genieten van een scherp zicht bij het lezen van je favoriete boek of tijdschrift!

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png