Kan ik een zonnebril op sterkte online bestellen?

Ja, het is mogelijk om online een gewoon montuur met zonneglazen op sterkte te bestellen. Voorwaarde is wel dat jouw sterkte tussen -5 en +5 ligt. Houd tijdens het bestellen je meetgegevens bij de hand. Heb je geen recente meetgegevens? Kom dan langs voor een gratis oogmeting. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe zonnebril op sterkte precies is afgestemd op jouw ogen. 

Let op: het is dus niet mogelijk om een zonnebril met glazen op sterkte online te bestellen. Heb jij een mooie zonnebril gezien die je graag op sterkte wilt laten maken? Kom dan langs in één van onze winkels. Daar helpen we je graag verder. 

Bekijk alle brillen Maak een afspraak

Keuze uit diverse soorten zonnebrillen op sterkte

Bij Pearle heb je keuze uit verschillende soorten zonnebrillen op sterkte. Ben jij op zoek naar een zonnebril op sterkte met glazen in een opvallende kleur? Hebben we! Ben je veel op de weg of het water te vinden? Dan is een zonnebril op sterkte met gepolariseerde glazen iets voor jou. Liever niet wisselen tussen je gewone bril en zonnebril op sterkte? Overweeg dan een bril op sterkte met meekleurende glazen. En natuurlijk hebben we ook multifocale zonnebrillen op sterkte.

Wat kost een zonnebril op sterkte?

Bij Pearle zijn we altijd helder over onze prijzen. Wat jouw zonnebril op sterkte precies kost, hangt af van diverse factoren. Zo is een enkelvoudige zonnebril op sterkte bijvoorbeeld voordeliger dan een multifocale zonnebril op sterkte. Maar ook de keuze voor diverse glasopties is bepalend voor de prijs van jouw zonnebril op sterkte. Denk aan gepolariseerde glazen of glazen met spiegelcoating. Bekijk hieronder wat jouw zonnebril op sterkte kost. 

Wordt een zonnebril op sterkte vergoed?

Veel zorgverzekeraars komen (deels) tegemoet in de kosten van een zonnebril op sterkte. Of jij recht hebt op een vergoeding, hangt af van je zorgverzekering. Als je nog recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding, dan kunnen wij in vrijwel alle gevallen direct een declaratie indienen bij jouw zorgverzekeraar. Lees meer over de vergoeding van een zonnebril op sterkte

Benieuwd naar het effect van een zonnebril op sterkte?