Gratis verzending v.a. €25
Gratis retour
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Zonnebrillen op sterkte

605 Resultaten
Relevant

Niet gevonden wat je zocht?

Goedkope zonnebril op sterkte

Wij weten als geen ander hoe belangrijk goed zicht is, óók buiten. Daarom vinden we dat een zonnebril op sterkte voor iedereen betaalbaar moet zijn. Bij Pearle koop je al een zonnebril op sterkte vanaf €79. Bovendien profiteer je regelmatig van acties en aanbiedingen. Zo betaal je nooit te veel!

Merk zonnebril op sterkte

Bij Pearle heb je keuze uit een ruim assortiment merk zonnebrillen op sterkte. Ga bijvoorbeeld voor een zonnebril van het bekende merk Ray-Ban of voor een elegant exemplaar van Michael Kors. Of past de stijl van Polaroid, Oakley of Vogue meer bij jou? Bij Pearle heb je in ieder geval genoeg keuze uit merk zonnebrillen op sterkte die goed passen bij verschillende stijlen. Met welke merk zonnebril op sterkte loop jij binnenkort op je neus rond?

Kan ik zonneglazen op sterkte in mijn huidige zonnebril laten zetten?

Ja, dat kan! Als je al een zonnebril hebt, dan kun je de gewone zonneglazen laten vervangen door zonneglazen op sterkte. Je betaalt dan alleen voor de glazen. Let op: als je ervoor kiest om zonneglazen op sterkte in je huidige zonnebril te laten zetten, dan profiteer je vaak niet van onze aanbiedingen. Die gelden namelijk alleen bij de aankoop van een complete zonnebril (montuur en glazen). 

Wordt een zonnebril op sterkte vergoed?

Veel zorgverzekeraars komen (deels) tegemoet in de kosten van een zonnebril op sterkte. Of jij recht hebt op een vergoeding, hangt af van je zorgverzekering. Als je nog recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding, dan kunnen wij in bijna alle gevallen direct een declaratie indienen bij jouw zorgverzekeraar. Lees meer over de vergoeding van een zonnebril op sterkte

Wat kost een zonnebril op sterkte?

Bij Pearle zijn we altijd helder over onze prijzen. Wat jouw zonnebril op sterkte precies kost, hangt af van diverse factoren. Zo is een enkelvoudige zonnebril op sterkte bijvoorbeeld voordeliger dan een multifocale zonnebril op sterkte. Dat heeft te maken met de sterktes die in het glas worden verwerkt. Maar ook het type glas en aanvullende glasopties zijn bepalend voor de prijs van jouw zonnebril op sterkte. Denk bijvoorbeeld aan gepolariseerde glazen, spiegelcoating of lichtgewicht glazen. 

Bekijk hier wat jouw zonnebril op sterkte kost.