Maak een afspraak 3
Vind een winkel
Maak een afspraak 3

Zonnebril op sterkte

Een zonnebril op sterkte is onmisbaar. Want een zonnebril die perfect is afgestemd op jouw ogen zorgt altijd voor een scherpe blik. Bovendien bescherm je jouw ogen tegen schadelijke UV-straling. Een goede zonnebril geeft je ogen rust, doordat je minder met je ogen knijpt. Erg fijn wanneer je autorijdt, buiten een boek leest of naar het strand gaat. Je koopt al een zonnebril op sterkte voor €60.

Tijdelijk krijg je bij Pearle 3 brillen voor de prijs van 1*. Koop nu een bril en krijg een gratis zonnebril op sterkte.

Onze opticiens helpen je graag

Kom langs in een van onze winkels of maak alvast een afspraak.

Wat is een goede zonnebril? Pearle Opticiens

Tip: zonnebrilglazen in een 'gewoon' montuur

Sta je op het punt om een zonnebril op sterkte te kopen? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies de perfecte zonnebril uit onze nieuwste collectie of laat de opticien zonnebrilglazen in een gewoon montuur zetten. Veel van onze brilmonturen zijn namelijk geschikt als zonnebril op sterkte.

Lezen in de zon, zonlicht filteren en goed zien achter het stuur

Multifocale zonnebril

Maak eenvoudig van je zonnebril op sterkte een multifocale zonnebril! Kies uit een van de multifocale glaspakketten van Pearle en geniet ook op zonnige dagen van scherp zicht op alle afstanden. Multifocale zonneglazen passen ook in heel veel brilmonturen. Je hebt zo geruime keuze in jouw nieuwe zonnebril.

Bekijk alle zonnebrillen online bij Pearle

We hebben een uitgebreid en betaalbaar assortiment zonnebrillen. Je kiest uit diverse monturen en verschillende kleuren zonneglazen; groen, bruin, roze... Stel jouw zonnebril helemaal naar eigen smaak samen! Bij Pearle kies je altijd uit de laatste zonnebrillentrends. Natuurlijk adviseren onze opticiens je hier graag bij.

Bekijk de collectie

Benieuwd naar het effect van een zonnebril op sterkte?

zonder roadview
met roadview

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png