Boek een gratis oogmeting*

Typ 2 of meer tekens voor resultaten. Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en Enter om te selecteren. Touch bedenkt gebruikers, verken door aanraking of met veegbewegingenGeen resultaten gevonden, gebruik down om je huidige locatie te delen

Soorten meekleurende glazen bij Pearle

Bij Pearle heb je keuze uit verschillende meekleurende glazen van het merk Transitions. Je kunt kiezen voor de Transitions® Signature® GEN 8 ™ of de Transitions® XTRActive® New Generation brillenglazen. Elke type glas heeft zijn eigen voordelen en is geschikt voor verschillende omstandigheden.

Wat kosten meekleurende glazen?

De prijs van meekleurende glazen hangt af van het type glas dat je kiest. Bij Pearle heb je keuze uit meekleurende glazen van het merk Transitions. De Transitions® Signature® GEN 8 ™ glazen kosten €90 en de Transitions® XTRActive® New Generation kosten €100.

Ontdek onze Transitions glazen

Wil je meer weten of de verschillende soorten meekleurende glazen van het merk Transitions? Bekijk onze Transitions glazen en ontdek wat de eigenschappen en voordelen zijn van de verschillende soorten glazen. Zo weet je zeker dat je de meekleurende glazen kiest die het beste aansluiten bij jouw wensen. 

Bekijk Transitions meekleurende glazen

 

 

Transitions, Transitions Signature en XTRActive zijn geregistreerde handelsmerken en het Transitions-logo, Transitions Light, Intelligent Lenses en XTRActive Polarized zijn handelsmerken van Transitions Optical, Inc.gebruikt onder licentie van Transitions. Optical Limited. Licht onder controle en GEN 8 zijn handelsmerken van Transitions Optical Limited. ©2023 Transitions Optical Ltd. 

*Een oogmeting (ter waarde van €30) is gratis bij aankoop van een complete bril of als blijkt dat er geen zichtoplossing nodig is.