Vind een winkel

Nachtblindheid

Valt het u op dat u slechter dan anderen goed kunt zien in het donker? Dan bent u wellicht nachtblind. Nachtblindheid is een aandoening waarbij de staafjes van het netvlies afsterven. Dit kan alleen een arts bij u vaststellen. Nachtblindheid is gelukkig een niet zo vaak voorkomende aandoening. In de meeste gevallen heeft u geen nachtblindheid, maar wel last van verblinding door fel licht in het donker. Bijvoorbeeld door de koplampen van tegemoetkomend verkeer. Het kan voorkomen dat uw ogen zich slecht aanpassen aan de schemering en het donker. Bovendien herstellen uw ogen zich hierna niet snel genoeg; daarom raken ze eerder vermoeid.

Meer weten over nachtblindheid?

Maak nu een afspraak met een opticien bij u in de buurt. Wij kunnen helaas niet testen op nachtblindheid, maar u wel extra informatie en advies bieden.

org-nl_pearle:/Content Items/2016/content-images/oogmeting/om-nachtblindheid-v2.png
org-nl_pearle:/Content Items/2016/content-images/oogmeting/om-nachtblindheid-0.png

geen nachtblindheid

org-nl_pearle:/Content Items/2016/content-images/oogmeting/om-nachtblindheid-50.png

50% nachtblindheid

org-nl_pearle:/Content Items/2016/content-images/oogmeting/om-nachtblindheid-100.png

100% nachtblindheid

Nightview glazen

Heeft u snel last van verblinding in het donker, bijvoorbeeld tijdens het rijden? Dan heeft Pearle een goede oplossing om deze vervelende verblinding te verminderen: een nachtbril! De nightview glazen in een nachtbril zorgen ervoor dat u zo’n 56% minder last heeft van verblinding in het donker. Met nightview glazen ziet u ’s nachts dus een stuk beter. En uw ogen raken ook minder snel vermoeid. Wel zo ontspannen – én veilig.

org-nl_pearle:/Content Items/2016/content-images/oogmeting/om-nachtbril-opwit.png

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Beste opticien van Nederland


org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/mbl-bwk.pngorg-nl_pearle:/Content Items/2017/10/mbl-bwa.png