Over Pearle zakelijk

Op het werk, onderweg en thuis: onze ogen leveren dagelijks topprestaties. Des te belangrijker om ze gezond en veilig te houden. Daarom kijken we graag met je mee hoe we jouw personeel kunnen voorzien van de juiste en een comfortabele zichtoplossing. Want bij Pearle vinden we dat goed zicht voor iedereen is.  

Voor iedere vraag hebben we een op maat gemaakt zakelijk aanbod. Zowel voor grote als kleine bedrijven, als voor commerciële tot non-profit organisaties: Pearle zakelijk biedt een gepersonaliseerde oplossing en helpt je om een blijvend zichtbare indruk te maken.

Pearle zakelijk en Bril van de Baas

Gezonde ogen zijn een must. Ook op het werk. Omdat de gemiddelde schermtijd onder werknemers toeneemt, is een beeldschermbril geen overbodige luxe. De wet verplicht werkgevers zelfs om ervoor te zorgen dat beeldschermwerk geen gevaar voor de gezondheid en veiligheid van werknemers oplevert. Computerbrillen bieden scherp en comfortabel zicht op het scherm omdat ze voorzien zijn van een blauwfilter coating en het glas speciaal is afgesteld op het beeldscherm.

Met Bril van de Baas regel je makkelijk en snel een beeldschermbril vergoeding voor werknemers via werkgevers. Bril van de Baas ontzorgt, biedt één centraal overzicht middels een portaal en stuurt periodiek een verzamelfactuur. Geen gedoe meer met losse declaraties. Beeldschermbrillen zijn voor werkgevers in vele gevallen belastingvrij en werknemers genieten van 25 procent Bril van de Baas korting op iedere beeldschermbril bij Pearle Opticiens. En met ruim 350 winkels zit er altijd een Pearle Opticien in de buurt. Regel het makkelijk en snel met Bril van de Baas.

Ook voor de vergoeding van veiligheidsbrillen kun je bij Bril van de Baas terecht.