Nu 60.- korting op een enkelvoudige bril

Emporio Armani

91 Resultaten
Relevant

Emporio Armani zonnebrillen en brillen

De maker van de Emporio Armani (zonne)brillen is Giorgio Armani, geboren in 1934 te Italië. Armani begon in de jaren zestig in de mode-wereld, na een carrière-wissel. Als designer bij mode-icoon Nino Cerruti in Parijs werkte Armani al aan zijn portfolio. In 1970 startte Giorgio Armani zijn eigen bedrijf en sinds 1974 is Giorgio Armani een gevestigd merk.

Niet veel later startte de ontwerper een nieuw label onder de naam Emporio Armani. Daardoor is de Emporio Armani-lijn moderner en onconventioneler omdat het zich op een stijlvolle, jongere doelgroep richt. Onder Emporio Armani maakt de ontwerper onder andere zonnebrillen en brillen. Zoals echt Italiaans design betaamt, zijn de Emporio Armani brillen van hoogwaardige kwaliteit en modern.

Bekijk zonnebrillen Maak een afspraak

Emporio Armani bril kopen bij Pearle Opticiens

Bij Pearle Opticiens kies je uit een ruime collectie Emporio Armani brillen, al vanaf €140. Je kunt jouw favoriete bril online passen en bestellen, maar je bent uiteraard ook welkom in onze winkels. Heb je een zonnebril op sterkte nodig? Bijna elke bril kunnen we op sterkte maken. Vraag onze opticiens naar de mogelijkheden.

Voor dames en heren

De eyewear collecties van Emporio Armani bestaan uit zonnebrillen en brillen voor zowel heren als dames. De collecties zijn met veel gevoel voor trends en stijl ontworpen. Het merk kenmerkt zich door frisse en eigentijdse modellen voor de energieke en modebewuste mannen en vrouwen. Bij de damescollectie staan lichte kleuren en constructies met verschillende materialen zoals metaal, aluminium en acetaat kenmerken centraal.

Emporio Armani's Italiaans design

Een naam die wereldwijd bekend is en symbool staat voor elegantie en stijl; Emporio Armani legt de nadruk op detail en verfijning van kleuren en materialen. Het merk biedt een brede collectie die de look van mannen en vrouwen vanuit elk aspect benadrukt. De nieuwe collectie bestaat uit een bio-acetaat collectie. Dit past helemaal Emporio Armani's visie om duurzame én modieuze items te maken. Transparante monturen en geometrische vormen brengen het merk tot leven. Brillen van Emporio Armani zijn daarom een echt mode-accessoire!