Multifocale bril

org-nl_pearle:/Content Items/2012/brillen/artikel/brillen_multifocaal.jpgDe bril om dichtbij én veraf goed te kunnen zien, is de multifocale bril. Multifocale glazen bestaan uit een leesgedeelte en een gedeelte om goed mee in de verte te kunnen kijken. De overgang tussen deze delen is heel vloeiend, er zijn geen randen. Dus ook tussen ver en dichtbij ziet u haarscherp.

Multifocaal maatwerk

Pearle levert al jaren maatwerk als het gaat om multifocale glazen. Er zijn verschillende soorten multifocale glazen ontwikkeld. Elk type heeft specifieke eigenschappen, waarbij de verhouding tussen het leesgedeelte en gedeelte voor ver zien varieert. Hieronder leggen wij kort uit wat de verschillende mogelijkheden zijn. Voor echt maatwerk maakt u een afspraak met één van onze opticiens.

Wat veel mensen niet weten is dat Pearle ook specialist is in multifocale contactlenzen.

De verdeling tussen het lees- en vertegedeelte van het glas

org-nl_pearle:/Content Items/2016/10/brillen-multifocaal.png

Onze opticiens informeren u graag over andere mogelijkheden naast
onze glaspakketten en –opties.

org-nl_pearle:/Content Items/algemeen/quote_in.pngVeel mensen kennen ook nog de term bifocaal. Dat waren de eerste brillen die veraf en dichtbij kijken combineerden. Bifocale brillen hadden onderin een venstertje om door te lezen. Lezen ging dan ook goed, maar voorwerpen op bijvoorbeeld een meter afstand bleven onscherp. Ook achter de computer werken ging niet met een bifocale bril.

De huidige generatie multifocale brillen hebben die problemen weggenomen.
Peter, opticien bij Pearle

Sidebar

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Volg ons

Winkels

  •  
  •