Gratis verzending & retour
Levering 3-5 werkdagen
Abonnementsvorm beschikbaar
Gratis verzending, gratis retour, gratis contactlenscontrole

Contactlenzen

|

Sorteer op: Nieuw binnen

Filter op

Contactlenzen die aansluiten bij jouw kijkgedrag

Contactlenzen nodig? Dan ben je bij Pearle Opticiens aan het juiste adres. Hier kies je uit een ruim assortiment contactlenzen. Van daglenzen en maandlenzen tot harde lenzen die perfect zijn afgestemd op jouw kijkgedrag!

Keuze uit de beste contactlenzen

Afhankelijk van jouw wensen, behoeften en oogafwijking kies je het soort lenzen dat het beste bij jou past. Zo zijn daglenzen zeer hygiënisch en eenvoudig in gebruik en heb je de populaire en makkelijke maandlenzen al voor €5,50 per maand. Als je de dag wilt doorkomen zonder bril of lenzen, dan bieden nachtlenzen de oplossing. Zie je zowel veraf als dichtbij niet scherp? Kies dan onze multifocale lenzen. Harde lenzen zijn geschikt voor wie zoekt naar een duurzame en voordelige oplossing.

Ben je niet zeker van je keuze? Kom dan langs in een van onze winkels. Daar staan onze opticiens voor je klaar met persoonlijke advies aan de hand van een professionele oogmeting.

Lenzen online bestellen? Laat ze thuisbezorgen!

De contactlenzen van Pearle Opticiens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder silicone hydrogel. Ze zijn zeer zuurstofdoorlatend voor comfortabel en langdurig gebruik. Met de lenzenvloeistof van iWear blijven de lenzen goed op hun plek en in topconditie.

Koop jouw contactlenzen in een Pearle winkel bij jou in de buurt of bestel ze direct online in onze webshop. Als je vandaag jouw bestelling plaatst, dan ontvang je jouw lenzen binnen vijf werkdagen in huis! Of ervaar het gemak van ons P.O.S.T. lenzenabonnement en laat je lenzen maandelijks thuisbezorgen.