Daglenzen zijn heel hygiënisch, omdat je ze elke dag vervangt en bacteriën zo de kans ontneemt om je ogen te besmetten. Ideale lenzen voor mensen met gevoelige ogen. Wist je dat je nu kunt profiteren van de actie 3+1 op daglenzen? Dat scheelt maar liefst 25%!

Daglenzen

13 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Sferische daglenzen worden het meest gebruikt. Ze corrigeren bijziendheid of verziendheid en hebben rondom de gehele lens dezelfde sterkte.

Torische daglenzen zijn voorzien van twee verschillende sterktes zodat ze astigmatisme corrigeren. Een ander woord voor astigmatisme is een cilinder. Om in te spelen op de astigmatisme heeft een torische daglens verschillende vlakken en zwaartes. Hierdoor blijft de lens goed op het oog zitten.

De multifocale daglens heeft twee verschillende sterktes. De eerste is voor het corrigeren van bijziendheid en de tweede voor verziendheid. Handig als je bijvoorbeeld een leesbril nodig hebt.

Man draagt goedkope contactlenzen voor €5,50 per maand

Daglenzen in- en uitdoen

De eerste keer daglenzen indoen en uithalen kan spannend zijn. Het lijkt ingewikkeld, maar geen zorgen: je krijgt het snel onder de knie! Je leest hier meer over het in- en uitdoen van daglenzen. Handig voor thuis!

Heb je extra tips nodig? Lees dan onze blogs speciaal voor lenzendragers.