Brillen trends voor de herfst en winter 2016/2017

Van stijlvol doorschijnend tot filosofisch rond – de nieuwe brillen trends zijn binnen en er is voor ieder wat wils! Bekijk de collectie en laat u inspireren. Of kom gewoon even langs bij uw Pearle winkel in de buurt – onze opticiens adviseren u graag.

Stijlvol doorschijnend

Dé trend voor wie op zoek is naar een subtiele look met een moderne twist. Transparantie speelt een belangrijke rol dit seizoen en is volop terug te zien in onze nieuwe collectie. Er zijn 100% doorschijnende monturen, maar ook semi-transparante brillen in diverse kleuren. Rechtstreeks vanaf de catwalk, helemaal van nu!
 

Bekijk de collectie brillen »

Prints

Deze herfst zien we prints in overvloed. Opvallend, maar toch stijlvol en subtiel door de frisse kleuren. Voor wie houdt van stoere dierenprints tot kleurrijke bloemen: alles mag! Dit is de brillen trend van nu!
 

Bekijk de collectie brillen »

Spannende combi's

Creativiteit in brillenland is de trend: door het gebruik van verschillende en onverwachte materialen krijgen deze brillen een nieuwe twist. Naast monturen van kunststof en metaal hebben we dit seizoen brillen van hout of steen aan onze collectie toegevoegd. Ook zien we spannende combi’s van materialen terug, bijvoorbeeld in onze award-winning collectie van Enzzo.

Filosofisch rond

De ronde bril is eigenlijk nooit weggeweest. Ronde brillen waren in de jaren ‘40 erg populair bij intellectuelen. Tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit de hedendaagse brilmode. Helemaal hot en trendy, welke kleur u ook kiest.
 

Bekijk de collectie brillen »

 

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Volg ons

Winkels

  •  
  •