Vind een winkel

De brillen trends van 2018

Van transparante monturen tot minimal en vintage brillen. De brillen trends van 2018 staan weer voor jou klaar bij Pearle Opticiens! Door de veelzijdigheid in designs slaag jij gegarandeerd voor een nieuwe bril. Ga je voor een subtiele en stijlvolle look of durf je toch een opvallende montuur te kiezen?

org-nl_pearle:/Content Items/2018/02/trend-translucent.png
org-nl_pearle:/Content Items/2018/02/trend-minimal.png
org-nl_pearle:/Content Items/2018/02/trend-getactive.png
org-nl_pearle:/Content Items/2018/02/trend-newvintage.png
org-nl_pearle:/Content Items/2018/02/trend-le2.png
org-nl_pearle:/Content Items/2018/02/trend-le-m.png

Ontdek de brillen trends voor dames bij Pearle Opticiens

De brillenmode voor dames in 2018 is veelzijdig. Als je van subtiele lijnen en ingetogen kleuren houdt, neem dan een kijkje bij de minimal trend collection. De brillen met verfijnde metalen frames in het zilver, goud of rosé, hebben een eenvoudig maar stijlvol design en passen bij elke outfit. Wil je een opvallende twist geven aan jouw dagelijkse uitstraling? De translucent trend collection omvat 100% transparante en zachte gekleurde brillen met een matte of shiny finish.

Dit zijn de sportieve of vintage monturen voor heren

Bij de heren is een nonchalante uitstraling zo gecreëerd met een krachtige brillen uit de get active trend collection. De hoogwaardige monturen worden gekenmerkt door strakke lijnen die uitstekend passen in een actieve lifestyle. Past een tijdloze look beter bij jou? Dan zijn de brillen uit de new vintage trend collection misschien iets voor jou. De monturen zijn een tikkeltje sophisticated en ontworpen om de lijnen in jouw gezicht te accentueren.

Kies een exclusief montuur uit de limited edition collectie

Bij Pearle Opticiens vind je de meest exclusieve monturen uit de LIMITED EDITION COLLECTIE. De designers ontwikkelden een collectie vol mooie ontwerpen die volledig aansluiten op het modebeeld van het moment. Kies de stijl die het beste bij jou past!

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Beste opticien van Nederland


org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/mbl-bwk.pngorg-nl_pearle:/Content Items/2017/10/mbl-bwa.png