De brillentrends van 2021

De brillentrends van de winter van 2021 weerspiegelen de populairste monturen door de jaren heen. De brillenmode ‘van vroeger’ is onmisbaar in het straatbeeld en inmiddels in een nieuw jasje gestoken. Van pastelgekleurde monturen naar metalen materialen voor een edgy uitstraling.

De vier trends van dit seizoen sluiten perfect aan op elke look. Ontdek ze bij Pearle!

Ontdek de trends in brillen voor dames

De brillenmode voor 2021 is veelzijdig. Van zachte pastelkleuren tot minimalistische metalen frames. Je vindt bij Pearle altijd een bril die bij jouw uitstraling past! Draag de Power Pastels-trend als een echt modestatement of combineer deze heel stijlvol met andere pastelgekleurde kleding. De Minimal-trend is ingetogen en subtiel en zorgt voor een comfortabele pasvorm. De verfijnde monturen van deze brillentrend zijn geschikt voor elke gezichtsvorm.

Dit zijn de trends voor heren

De najaarsmode voor de heren bestaat uit opvallende geometrische monturen en vernieuwde klassiekers. In de Creative-trend ligt de focus op bijzondere ontwerpen, futuristische toevoegingen en vintage charme. Bij de brillen in de New Vintage-trend zijn acetaat monturen de norm, met een upgrade van metalen details. De trend garandeert een tijdloze uitstraling met retro-details.

Welke trend past bij mij?