Lenzenvloeistof

1 Resultaten
Relevant

iWear lenzenvloeistof: exclusief verkrijgbaar bij Pearle

Ben jij op zoek naar iWear lenzenvloeistof? Dan ben je bij Pearle aan het juiste adres. iWear lenzenvloeistof is namelijk alléén verkrijgbaar bij Pearle. Voor elk type zachte lens is er passende iWear lenzenvloeistof:

  • iWear All-in-1 Supersoft: alles-in-één lenzenvloeistof geschikt voor alle soorten zachte lenzen en verkleint de kans op geïrriteerde, droge ogen. Voor haarscherp zicht, de hele dag.

Bestel jouw lenzenvloeistof online of kom langs in één van onze winkels. Bekijk ook eens ons assortiment aan iWear contactlenzen.

Welke soorten lenzenvloeistof bestaan er?

Grofweg bestaan er twee verschillende soorten lenzenvloeistof, namelijk:

  • Lenzenvloeistof voor zachte lenzen. Draag je zachte lenzen? Gebruik dan alleen lenzenvloeistof die geschikt is voor dit type contactlenzen. Bekijk onze producten en kies waar jij behoefte aan hebt. Wij bieden lenzenvloeistoffen speciaal voor gevoelige ogen of met een extra hydraterende werking om uitdroging van lenzen te voorkomen.

  • Lenzenvloeistof voor harde lenzen. Het is belangrijk dat je voor harde lenzen speciale lenzenvloeistof gebruikt. Met de juiste lenzenvloeistof blijven je lenzen namelijk het langst goed. Ben je op zoek naar lenzenvloeistof voor harde lenzen? Kom dan langs in één van onze winkels, onze oogspecialisten helpen je graag verder.

Lenzenvloeistof vergeten?

Onverwachts weg van huis en ben je je lenzenvloeistof vergeten? Geen zorgen, dit gebeurt bij iedereen wel eens. Natuurlijk vraag je je af of er alternatieven zijn als je de lenzenvloeistof dezelfde dag nog nodig hebt. Helaas is er geen perfecte oplossing om je contactlenzen alsnog te reinigen en te bewaren. Het beste wat je kunt doen is rondvragen of iemand in je directe omgeving lenzenvloeistof bij zich heeft. Als niemand je kan helpen, kun je altijd nog een nachtwinkel of een benzinepomp proberen. Zij verkopen soms lenzenvloeistof. Ben je in Nederland? Als je op werkdagen lenzenvloeistof voor 15:00 uur besteld, dan sturen wij het dezelfde dag nog naar je op. 

Andere alternatieven voor lenzenvloeistof raden we af. Dat geldt ook voor slapen met lenzen in. Het kan ook natuurlijk zo zijn dat je jouw lenzenvloeistof kwijt bent. In dat geval is het slim om een nieuwe lenzenvloeistof te bestellen. Daarnaast is het altijd handig om een extra lenzenvloeistof te hebben voor in je tas. Zo heb je altijd lenzenvloeistof bij de hand!

Hoeveel lenzenvloeistof heb je per maand nodig?

Draag je contactlenzen, dan is lenzenvloeistof onmisbaar. Maar hoeveel lenzenvloeistof heb je per maand nodig? Met een fles lenzenvloeistof van 350 ml kun je ongeveer twee maanden vooruit. Tip: zet elke twee maanden een reminder in je agenda, zodat je nooit zonder lenzenvloeistof zit. Of kies voor ons lenzenabonnement: dan krijg je elke maand je contactlenzen én je vloeistof gratis thuisbezorgd. Meer weten? Ontdek alle voordelen van het lenzenabonnement.

Hoe lang is lenzenvloeistof houdbaar?

Een fles lenzenvloeistof is na openen ongeveer drie maanden houdbaar. Lenzenvloeistof die over datum is, reinigt en desinfecteert minder goed. Let er dus op dat je je lenzenvloeistof tijdig vervangt, zeker als je het niet zo vaak gebruikt, bijvoorbeeld als je maar af en toe (dag)lenzen draagt. Zo verklein je de kans op irritatie en droge ogen.

Goedkope lenzenvloeistof kopen

Bij Pearle vinden we het belangrijk dat jij je lenzen op een goede én voordelige manier kunt onderhouden. Daarom heeft Pearle een ruim assortiment aan goedkope lenzenvloeistof. Zo koop je bij Pearle al lenzenvloeistof vanaf €8,90 én profiteer je regelmatig van scherpe aanbiedingen op lenzenvloeistof.