Onze brillenglazen

Het ene glas is het andere niet. Daarom kun je bij Pearle kiezen uit verschillende soorten brillenglazen: van enkelvoudig tot multifocaal en van leesglazen tot een computerbril. Samen bekijken we wat het beste bij jouw ogen, wensen en leefstijl past. Benieuwd welke soort bril het beste bij jou past? Hieronder vind je welke soorten brillenglazen we bij Pearle aanbieden, uit welke glaspakketten je kunt kiezen en wat deze brillenglazen kosten. Ook geven we je een overzicht van onze extra glasopties en speciale coatings. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

 

Soorten brillen

Extra glasopties uitgelegd

Speciale coatings

Bril op sterkte kopen

Heb je jouw ideale brillenglazen gevonden en wil je een bril op sterkte kopen? Enkelvoudige brillen en leesbrillen bestel je gemakkelijk online of in de winkel. Voor andere brillen, zoals een multifocale bril of een computerbril, kun je terecht in een van onze Pearle winkels. Heb jij nog een mooi montuur, maar ben je wel toe aan nieuwe glazen? Onze opticiens kunnen ook de brillenglazen vervangen die in je huidige montuur zitten. Kom langs bij een Pearle winkel om naar de mogelijkheden te vragen. Ook voor meer advies over brillenglazen en hulp bij het samenstellen van de ideale bril, kun je bij ons langskomen. Vind een winkel of maak alvast een afspraak. Onze opticiens helpen je graag verder.

 

Boek een gratis oogmeting*

Typ 2 of meer tekens voor resultaten. Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en Enter om te selecteren. Touch bedenkt gebruikers, verken door aanraking of met veegbewegingenGeen resultaten gevonden, gebruik down om je huidige locatie te delen

Speciaal voor jou

*Een oogmeting (ter waarde van €30) is gratis bij aankoop van een complete bril of als blijkt dat er geen zichtoplossing nodig is.