Gratis verzending v.a. €25
Gratis retour
Abonnementsvorm beschikbaar

Kleurlenzen

23 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Laat je oogkleur nog meer spreken

Wist je dat bruine ogen het meeste voorkomen, gevolgd door blauwe en daarna groene ogen? En wist je dat baby’s pas na zes maanden hun definitieve oogkleur hebben? Je oogkleur wordt bepaald door de hoeveelheid melanine (pigment) in je iris, het gekleurde gedeelte van je ogen. Met kleurlenzen laat je de natuurlijke kleur van je ogen nog meer spreken. Zo doen gekleurde lenzen blauwe ogen bijvoorbeeld nóg blauwer lijken. 

Let op: bij Pearle verkopen we transparante kleurlenzen die je oogkleur niet volledig transformeren. Als je bijvoorbeeld bruine ogen hebt, dan zorgen gekleurde lenzen er dus niet voor dat je ogen ineens blauw of groen zijn. Ga je voor het eerst kleurlenzen dragen? Lees dan meer over contactlenzen indoen en contactlenzen uitdoen

Gekleurde dag- of maandlenzen?

Bij Pearle heb je keuze uit gekleurde daglenzen en gekleurde maandlenzen. Daglenzen zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en om die reden geschikt voor bijvoorbeeld themafeestjes, carnaval en Halloween. Het voordeel van daglenzen is dat je ze niet hoeft schoon te maken, omdat je ze na één keer dragen weggooit. Maandlenzen kun je meer dan één keer dragen en zijn de voordeligste keuze als je vaker kleurlenzen wilt dragen. Kies je voor gekleurde maandlenzen? Dan is het belangrijk dat je je lenzen goed schoonmaakt met lenzenvloeistof nadat je ze hebt gedragen. Hier lees je hoe je contactlenzen schoonmaakt

Maak jouw carnavals- of feestoutfit af met kleurlenzen

Pak jij elk jaar flink uit tijdens carnaval? Gekleurde lenzen kunnen jouw carnavalsoutfit nét dat beetje extra geven. Ook themafeestjes worden steeds populairder. Niet gek, want hoe leuk is het om af en toe een gek of bijzonder kostuum aan te trekken? Met bijpassende kleurlenzen maak je jouw kostuum nog overtuigender. Wedden dat iedereen onder de indruk is van jouw feestoutfit?

Kleurlenzen op sterkte 

Draag jij gewoonlijk een bril of contactlenzen? Ook dan kun je gekleurde lenzen dragen, want bij Pearle verkopen we namelijk ook kleurlenzen op sterkte. Is het alweer een tijdje geleden dat je voor het laatst je ogen hebt laten opmeten? Kom dan eerst langs voor een gratis oogmeting door een van onze erkende opticiens en optometristen. 

Kleurlenzen kopen

Bij Pearle vind je een ruim assortiment aan lenzen in diverse kleuren en van verschillende topmerken, zoals clearcolor, FreshLook en Air Optix Colors. Ook heb je keuze uit dag- en maandlenzen en kleurlenzen mét en zonder sterkte. Bestel jouw kleurlenzen eenvoudig en snel online of kom langs in een van onze winkels. Toch niet helemaal tevreden over je online aankoop? Dan mag je je bestelling gratis terugsturen of terugbrengen in een van onze winkels. 

Vind een winkel Maak een afspraak