Gratis verzending v.a. €25
Gratis retour
Gratis contactlenscontrole

Kleurlenzen

19 Resultaten
Relevant

Kleurlenzen kopen

Bij Pearle vind je een ruim assortiment aan gekleurde contactlenzen in diverse kleuren en van verschillende topmerken, zoals Clearcolor, FreshLook en Air Optix Colors. Ook heb je keuze uit dag- en maandlenzen en kleurlenzen mét en zonder sterkte. Bestel jouw kleurlenzen eenvoudig en snel online of kom langs in een van onze winkels. Toch niet helemaal tevreden over je online aankoop? Dan mag je je bestelling gratis terugsturen of terugbrengen in een van onze winkels. 

Weet je nog niet precies wat de beste kleurlenzen voor jou zijn? Lees hieronder alles over de kleurlenzen bij Pearle en kom erachter welk type lens je het beste kunt kopen. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in de winkel voor passend advies.

 

Vind een winkel Maak een afspraak

 

Welk effect wil je met de kleurlenzen bereiken?

Ben je op zoek naar gekleurde lenzen, en vraag je je af welke je het beste kunt kiezen uit ons grote assortiment? Wij helpen je verder. Als eerste is het belangrijk om te bedenken welk effect je met de kleurlenzen wilt creëren:

  • Wil je jouw natuurlijke oogkleur accentueren? Kies dan voor transparante kleurlenzen. Je kunt hierbij kiezen uit daglenzen of maandlenzen en gekleurde lenzen op sterkte of zonder sterkte. 

  • Wil je je ogen een totaal andere kleur geven? Kies dan voor partylenzen. Je kunt hierbij kiezen uit daglenzen of maandlenzen en gekleurde lenzen op sterkte of zonder sterkte. 

Natuurlijke kleurlenzen: accentueren je oogkleur

Met doorzichtige kleurlenzen laat je de natuurlijke kleur van je ogen nog meer spreken. Zo doen gekleurde lenzen blauwe ogen bijvoorbeeld nóg blauwer lijken, groene ogen nóg groener en bruine ogen nóg bruiner. De natuurlijke kleurlenzen zorgen namelijk voor meer diepte. Kies onder andere uit blauwe, groene, grijze en bruine kleurlenzen in verschillende tinten.

Transparante kleurlenzen transformeren dus niet je volledige oogkleur. Als je bijvoorbeeld bruine ogen hebt, dan zorgen gekleurde lenzen er dus niet voor dat je ogen ineens blauw of groen zijn. Wil je dat effect wel creëren? Dan kun je het beste van partylenzen kiezen.

Partylenzen: veranderen je oogkleur

Ben je op zoek naar gekleurde lenzen die je oogkleur transformeren? Bestel dan de Halloween lenzen (partylenzen) van het merk Clearcolor.

  • De ClearColor-1day zijn daglenzen die de bestaande iriskleur accentueren of licht veranderen. 
  • De ClearColor 3-tone maandlenzen hebben een mix van meerdere kleuren en een donkere rand. Ze kunnen de kleur van de ogen écht veranderen. Hoeveel de kleur verandert hangt natuurlijk wel af van hoe donker je ogen zijn.

Deze lenzen worden veel gebruikt voor Halloween, carnaval en andere themafeestjes. Pak jij elk jaar flink uit tijdens carnaval? Gekleurde lenzen kunnen jouw carnavalsoutfit nét dat beetje extra geven. Met bijpassende kleurlenzen maak je jouw kostuum nog overtuigender. Wedden dat iedereen onder de indruk is van jouw feestoutfit? Kies uit kleuren als rood (vampier of cat), wit, groen, zwart en geel.

Ga je voor het eerst kleurlenzen dragen? Lees dan meer over contactlenzen indoen en contactlenzen uitdoen

Gekleurde daglenzen of maandlenzen?

Bij Pearle heb je keuze uit gekleurde daglenzen en gekleurde maandlenzen. Daglenzen zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en om die reden geschikt voor bijvoorbeeld themafeestjes, carnaval en Halloween. Het voordeel van daglenzen is dat je ze niet hoeft schoon te maken, omdat je ze na één keer dragen weggooit. Het assortiment van Pearle bestaat uit gekleurde daglenzen op sterkte en zonder sterkte. 

Maandlenzen kun je meer dan één keer dragen en zijn de voordeligste keuze als je vaker kleurlenzen wilt dragen. Kies je voor gekleurde maandlenzen? Dan is het belangrijk dat je je lenzen goed schoonmaakt met lenzenvloeistof nadat je ze hebt gedragen. Hier lees je hoe je contactlenzen schoonmaakt

Kleurlenzen op sterkte 

Draag jij gewoonlijk een bril of contactlenzen? Ook dan kun je gekleurde lenzen dragen, want bij Pearle verkopen we namelijk ook kleurlenzen op sterkte. De meeste merken hebben gekleurde contactlenzen op sterkte van -8 en +6. Er zijn ook kleurlenzen die te bestellen zijn in een sterkte van -10 tot +6. Je geeft de juiste sterkte door op de productpagina van de betreffende lens. 

Is het alweer een tijdje geleden dat je voor het laatst je ogen hebt laten opmeten? Kom dan eerst langs voor een oogmeting door een van onze erkende opticiens en optometristen. Zo weet je zeker dat je kleurlenzen met de juiste sterkte koopt en je geniet van optimaal zicht. 

Kleurlenzen zonder sterkte

Heb je geen oogafwijking, maar wil je toch graag je oogkleur accentueren of veranderen? Bij Pearle kun je ook terecht voor kleurlenzen zonder sterkte. Geef bij het bestellen van de betreffende lens een sterkte van -0.0 en +0.0 op. Dan zorgen wij ervoor dat jouw gekleurde lenzen zonder sterkte zo snel mogelijk in huis hebt!

Goedkope kleurlenzen

Zou je graag kleurlenzen willen kopen, maar wil je hiervoor niet de hoofdprijs betalen? Goed nieuws: bij Pearle vind je geregeld goede aanbiedingen en acties op lenzen, zo ook op onze kleurlenzen. Houd onze lenzen acties in de gaten en koop jouw nieuwe kleurlenzen voor een goedkoop prijsje.