3 brillen voor de prijs van 1

Koop je een bril, dan krijg je een tweede bril of zonnebril van ons en een cadeaubon die je aan iemand anders kunt geven. Zo heb je niet alleen een nieuwe bril, maar kan je een tweede bril uitkiezen zoals een zonnebril, autobril of bijvoorbeeld blauwfilter bril. De derde bril geef je aan iemand cadeau, en maak je gelijk iemand blij! Wist je dat je deze actie ook kunt combineren met jouw zorgvergoeding? Wij declareren het gelijk voor jou in de winkel, zo hoef je niet voor te schieten! 

Wil jij weten welke bril voor jou het meest geschikt is? Wij helpen jou graag in onze winkels! Hoe werkt de actie? Bekijk de voorwaarden

Bekijk onze brillen    Bekijk onze zonnebrillen

 

Gratis oogmeting* t.w.v. 30.-

Typ 2 of meer tekens voor resultaten. Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en Enter om te selecteren. Touch bedenkt gebruikers, verken door aanraking of met veegbewegingenGeen resultaten gevonden, gebruik down om je huidige locatie te delen

Hoe werkt de actie

In onze winkels. Koop een (zonne)bril op sterkte en je mag direct een gratis 2e bril uitkiezen, bijvoorbeeld een gepolariseerde zonnebril, autobril of nachtbril (met of zonder sterkte). Vervolgens ontvang je van ons een waardebon voor een gratis bril of lenzen om aan een vriend of familielid te geven.

In onze webshop. Je kunt in de webshop gebruik maken van de 3 voor 1 actie bij de keuze voor een enkelvoudige bril of zonnebril op sterkte. Aan je bril kun je ook een blauwfilter toevoegen. Als tweede bril kun je ook een gepolariseerde zonnebril (alleen op sterkte) kiezen. De goedkoopste bril is dan gratis. De 2 brillen en de waardebon om weg te geven worden gratis bij je thuisbezorgd. Bekijk de voorwaarden hier.

Zonneglazen t.w.v. €50 (1 ster) zijn online uitgesloten van de 3 voor 1 actie.

Meer van Pearle

 

 

*Een oogmeting (ter waarde van €30) is gratis bij aankoop van een complete bril of als blijkt dat er geen zichtoplossing nodig is.