3 brillen voor de prijs van 1

Koop een bril, krijg de 2e bril of (zonne)bril gratis en geef een voucher voor de 3e bril cadeau! De vakantie zit erop en we gaan weer meer onderweg. Onderzoek wijst uit dat 1 op de 4 automobilisten gevaar op de weg ervaart door slecht zicht. Ga daarom goed voorbereid op weg met een passende zichtoplossing. Kies bijvoorbeeld als tweede bril een gepolariseerde zonnebril, autobril of nachtbril. Welke voor jou het meest geschikt is? Wij helpen jou graag in onze winkels! Hoe werkt de actie? Bekijk de voorwaarden.

Wist je dat 1 op de 5 automobilisten aangeeft niet goed scherp te kunnen zien? Daarom roept Pearle de oogcheckweken in het leven! Kom langs voor een gratis oogmeting en krijg advies op basis van jouw lifestyle en rijgedrag. Zo weet jij zeker dat jij veilig onderweg gaat. 

Bekijk onze brillen    Bekijk onze zonnebrillen

 

Gratis oogmeting* t.w.v. 30.-

Hoe werkt de actie

In onze winkels. Koop een (zonne)bril op sterkte en je mag direct een gratis 2e bril uitkiezen, bijvoorbeeld een gepolariseerde zonnebril, autobril of nachtbril (met of zonder sterkte. Vervolgens ontvang je van ons een waardebon voor een gratis bril of lenzen om aan een vriend of familielid te geven

In onze webshop. Je kunt in de webshop gebruik maken van de 3 voor 1 actie bij de keuze voor een enkelvoudige bril of zonnebril op sterkte. Aan je bril kun je ook een blauwfilter toevoegen. Als tweede bril kun je ook een gepolariseerde zonnebril (alleen op sterkte) kiezen. De goedkoopste bril is dan gratis. De 2 brillen en de waardebon om weg te geven worden gratis bij je thuisbezorgd. Bekijk de voorwaarden.

Zonneglazen t.w.v. €50 (1 ster) zijn online uitgesloten van de 3 voor 1 actie.

Meer van Pearle

 

 

*Een oogmeting (ter waarde van €30) is gratis bij aankoop van een complete bril.