Nu 60.- korting op een enkelvoudige bril

Michael Kors brillen

32 Resultaten
Relevant

Michael Kors brillen: een perfecte combinatie van luxe en toegankelijkheid

Michael Kors geboren als Karl Anderson Junior en heeft het modemerk in 1981 opgericht. Je kent Michael Kors misschien wel van het televisieprogramma Project Runway, waarin hij jonge ontwerpers begeleidt en beoordeelt. Michael Kors is inmiddels niet meer weg te denken uit de fashion industry en is dan ook een autoriteit in de modewereld. 

De ontwerper haalt zijn inspiratie uit de jetset-levensstijl van de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw en combineert het alledaagse met luxe. Hierdoor is een Michael Kors bril toegankelijk voor iedereen. De monturen kenmerken zich door de hoogwaardige kwaliteit en gouden details. De stijlvolle brillen van Michael Kors zijn een duidelijk verlengstuk van de zeer populaire accessoirelijn van de ontwerper, die onder meer bestaat uit tassen en sieraden.

Michael Kors bril kopen

Ben je op zoek naar een luxe Michael Kors dames bril of Michael Kors heren bril? Maak je look compleet en bestel je bril eenvoudig en snel online. Bestellingen vanaf €25 bezorgen we gratis bij je thuis. Staat jouw Michael Kors bril toch niet zo mooi als gehoopt? Stuur je bril dan gratis terug. Kom je liever langs bij een van onze winkels? Maak dan gerust een afspraak bij een winkel bij jouw in de buurt. 


Vind een winkel Maak een afspraak