Hoe werkt een oogmeting bij Pearle Opticiens?

Een goede oogmeting bestaat uit een voormeting, een oogdrukmeting en een uitgebreide meting. Hieronder leggen we je uit wat je precies kunt verwachten tijdens een oogmeting. 

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen over onze oogmeting. 

Wees welkom in onze winkels! Hieronder zie je welke richtlijnen wij hanteren in onze winkels. Deze zijn opgesteld met onze branchevereniging UFON voor een veilige en verantwoorde winkelervaring.

Alle coronamaatregelen op een rij

We blijven open op een veilige en verantwoorde manier volgens het Sectorplan Optiek. Onze maatregelen lees je hieronder:

  • Het dragen van een mondkapje binnen onze winkel is verplicht. Ben je hem vergeten? Geen probleem, wij kunnen er een aan je overhandigen.
  • We schudden nu even geen handen uit voorzorg. We desinfecteren onze handen regelmatig en vinden het fijn als jij dit ook doet bij binnenkomst.
  • We houden verplicht 1,5 meter afstand van elkaar en van jou. Ook geldt er een maximum aantal klanten in onze winkel.  De norm is 1 persoon per 5 m². Op de raamposter vind je het maximum toegestane aantal klanten voor de winkel.
  • Kom zoveel mogelijk alleen (of met 1 extra persoon) naar de winkel om drukte te voorkomen.
  • Voor oogmetingen binnen 1,5 meter afstand maken onze medewerkers naast een mondkap ook zoveel mogelijk gebruik van tussenschermen tussen medewerker en klant.
  • Voel je je fit? Dan ben je natuurlijk welkom! Ervaar je de klachten die het RIVM heeft omschreven als symptomen van het coronavirus (verkouden, keelpijn, reuk- of smaakverlies, benauwd of andere klachten), dan vragen we je om de afspraak voor een oogmeting uit te stellen. Dit geldt ook voor onze collega's op de winkelvloer uiteraard. Een dag (24 uur) nadat de klachten over zijn, ben je uiteraard weer welkom bij ons.