Gratis verzending v.a. € 25 & gratis retour
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
Grote collectie met de mooiste merken

Kinderzonnebrillen

41 Resultaten
Relevant

Waar moet een goede kinderzonnebril aan voldoen?

Een goede kinderzonnebril:

  • Biedt volledige bescherming tegen zonlicht. Een kinderzonnebril die volledige bescherming biedt, herken je aan de aanduiding ‘100% UV’ of ‘UV400’. 

  • Is voorzien van een CE-markering van minimaal 3. De CE-markering zegt iets over de mate waarin licht wordt geabsorbeerd. Hoe hoger het cijfer, hoe hoger de absorptie. 

  • Is perfect afgesteld op het gezicht van jouw kind. Een goede kinderzonnebril past goed, zakt niet af en is zo afgesteld dat er geen zonlicht langs het montuur kan vallen. 

Goedkope zonnebrillen voor kinderen

Een goede zonnebril voor je kind is erg belangrijk. Daarom vinden wij dat zo’n bril ook betaalbaar moet zijn. Bij Pearle vind je dan ook een ruim assortiment aan goedkope zonnebrillen voor zowel jongens als meisjes. Zo koop je bij Pearle al een kinderzonnebril vanaf €19!

Kinderzonnebril op sterkte

Draagt jouw kind een bril? Dan is het belangrijk dat hij of zij ook buiten scherp zicht heeft, bijvoorbeeld tijdens het buiten spelen. Gelukkig vind je bij Pearle een ruim assortiment aan kinderzonnebrillen op sterkte. Voorwaarde is wel dat de sterkte van jouw kind tussen -5 en +5 en de cilinder tussen -2 en +2. Houd tijdens het bestellen de meetgegevens van je kind bij de hand. Je hebt al een kinderzonnebril op sterkte vanaf €69.

Heeft jouw kind een andere sterkte of cilinder? Dan ben je welkom in onze winkel om een kinderzonnebril uit te zoeken. Is het alweer een tijdje geleden dat de ogen van je kind zijn opgemeten? Kom dan eerst langs voor een oogmeting. Zo weet je zeker dat de nieuwe zonnebril voor jouw kind de juiste sterkte heeft. 

Kinderzonnebril kopen

Een kinderzonnebril bestel je eenvoudig en snel online bij Pearle! Bestellingen vanaf €25 bezorgen we gratis bij je thuis. Is je kind toch niet helemaal blij met zijn of haar nieuwe zonnebril? Geen probleem: bij Pearle is retourneren gratis. Wil je liever even langskomen samen met je kind? Vind een winkel bij jou in de buurt en maak direct een afspraak