Gratis verzending v.a. €25
Gratis retour
Gratis contactlenscontrole

Dailies lenzen

6 Resultaten
Relevant

Dailies lenzen

Dailies contactlenzen zijn daglenzen. De naam zegt het eigenlijk al. De lenzen van Dailies draag je één dag en daarna gooi je ze weg. De lenzen van Dailies zijn perfect als je geen zin of tijd hebt om elke dag je lenzen schoon te maken. Dailies lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel, een materiaal dat veel zuurstof doorlaat. Bovendien hebben contactlenzen een hoog vochtgehalte, waardoor je ogen gedurende de hele dag vochtig blijven. Ideaal als jij vaak last hebt van droge ogen. Vanwege de korte draagtijd en de specifieke eigenschappen zijn ze ook ideaal voor gevoelige ogen, bij allergieën of voor tijdens het sporten. 

Bij Pearle heb je keuze uit: 

  • Dailies daglenzen: Dailies daglenzen zijn geschikt voor mensen die verziend of bijziend zijn. 

  • Dailies multifocale daglenzen: Dailies multifocale daglenzen zijn geschikt voor mensen die moeite hebben met zowel van dichtbij als veraf scherp zien. 

  • Dailies torische daglenzen: Dailies torische daglenzen zijn geschikt voor mensen met een cilinderafwijking

Dailies Aqua Comfort Plus lenzen: extra hydratatie en ultiem draagcomfort

Wil je je ogen extra hydrateren tijdens het dragen? Kies dan voor de Dailies Aqua Comfort Plus lenzen. Deze Dailies lenzen bevatten het unieke bevochtigingscomponent ‘PVA’ (polyvinylalcohol). Dit ingrediënt zorgt ervoor dat het oog bij iedere keer knipperen opnieuw wordt bevochtigd. De extra dunne rand van deze lenzen zorgt voor ultiem draagcomfort. Probeer de lenzen van Dailies Aquacomfort plus eens uit en ervaar het zelf.

Dailies Total 1 daglenzen

Dailies Total 1 daglenzen zijn zachte lenzen. Deze Dailies lenzen kun je langer dan 12 uur lang dragen. De lenzen van Dailies Total 1 zijn gemaakt van silicone hydrogel. Silicone hydrogel lenzen zijn meer zuurstof doorlatend en zorgen voor meer hydratatie. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat jij geen last meer hebt van geïrriteerde en droge ogen. Met de Dailies Total 1 daglenzen kan jij ongestoord de hele dag genieten van optimaal zicht en voelen de lenzen na een hele dag nog prettig aan. De Dailies daglenzen bevatten 30 lenzen per doosje. 

Dailies lenzen bestellen: makkelijk én snel online! 

Ben je benieuwd naar de Dailies lenzen? Dailies lenzen bestellen kan eenvoudig en snel online bij Pearle. Vanaf €25 bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Ga je voor het eerst lenzen dragen? Of wil je van een bril overstappen naar contactlenzen? Kom dan eerst langs in de winkel voor een gratis oogmeting. Daarna helpen onze contactlensspecialisten je graag verder met het vinden van contactlenzen die perfect bij jou passen. Vind een winkel bij jou in de buurt en maak een afspraak

Meer voordeel met een lenzenabonnement

Wil jij je Dailies contactlenzen elke maand gratis thuisbezorgd krijgen? Sluit dan een lenzenabonnement af bij Pearle. Je hebt al een abonnement vanaf €16,50 per maand. Ontdek alle voordelen van het lenzenabonnement en sluit ‘m af in een Pearle winkel bij jou in de buurt.