Gratis verzending v.a. €25
Gratis retour
Gratis contactlenscontrole

Acuvue contactlenzen

13 Resultaten
Relevant

Vind de Acuvue lenzen die bij jou passen

Acuvue lenzen for astigmatism

De voordelen van Acuvue lenzen

Ben je op zoek naar hoogwaardige contactlenzen? Kijk dan eens naar de contactlenzen van Acuvue. Dit merk ontwikkelt al ruim 30 jaar contactlenzen die uitermate populair zijn door de lange maximale draagtijd en het hoge draagcomfort van de contactlenzen. Dit zijn de voordelen van Acuvue lenzen:

  • Hoog draagcomfort en lange maximale draagtijd: Acuvue lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel. Dit materiaal laat veel zuurstof door, zodat de kans op droge ogen klein is. Bovendien kun je sommige lenzen langer dan twaalf uur per dag dragen. Ook als je een lange dag voor de boeg hebt, mag je dus rekenen op het comfort van Acuvue lenzen.

  • Beeldschermproof: werk jij veel achter een beeldscherm? Dan zijn Acuvue lenzen echt voor jou. Van de Acuvue Vita tot de Acuvue Oasys lenzen, elk soort Acuvue contactlenzen zijn geschikt voor langdurig beeldschermgebruik. De lenzen hydrateren je ogen constant, waardoor er minder kans is op droge en geïrriteerde ogen door het kijken naar een beeldscherm. Let wel op dat je jouw ogen af en toe rust geeft door even weg te kijken van je beeldscherm.

  • UV-filter: Acuvue contactlenzen beschermen je ogen tegen de zon. De lenzen bevatten standaard een UV-filter. Hiermee beschermt de contactlens het hoornvlies en de lens van je oog tegen UV-straling. Let op: een contactlens beschermt maar een gedeelte van je oog. Draag een zonnebril om je ogen volledig te beschermen tegen de zon.

  • Voor iedereen een passende lens: door het assortiment van Acuvue is er een perfecte lens voor iedereen. Denk bijvoorbeeld aan sferische, torische, multifocale, meekleurende en beeldschermproof lenzen.

Een breed assortiment Acuvue lenzen 

Bij Pearle kies je uit verschillende Acuvue dag-, week- en maandlenzen voor zowel bijziendheid, verziendheid of astigmatisme. Wij zetten de verschillende lenzen van Acuvue voor je op een rijtje:

  • Acuvue maandlenzen. Maandlenzen draag je gedurende één maand. Aan het einde van de dag maak je ze schoon met lenzenvloeistof, zodat je ze de volgende dag weer in kunt doen. 

  • Acuvue tweewekelijkse lenzen. Zoals de naam al zegt, draag je deze lenzen gedurende twee weken. Net als maandlenzen maak je ze elke dag na het dragen schoon en doe je ze de volgende dag weer in. 

  • Acuvue daglenzen. Deze lenzen draag je één dag. Aan het einde van de dag gooi je de Acuvue lenzen weg. Deze lenzen maak je niet iedere dag schoon, waardoor ze erg populair zijn onder lenzendragers.

  • Acuvue lenzen met een cilinder. Deze lenzen worden ook wel torische lenzen genoemd en zijn geschikt voor mensen met een cilinderafwijking

  • Acuvue multifocale lenzen. Deze lenzen bevatten meerdere sterktes en zijn ideaal voor mensen die lenzen zoeken met een correctie voor dichtbij en veraf. 

Bestel jouw Acuvue lenzen eenvoudig online

Heb je geen tijd om langs de winkel te gaan om jouw Acuvue lenzen aan te schaffen? Bij Pearle kan je jouw Acuvue lenzen snel en gemakkelijk online bestellen. Bestellingen vanaf €25 bezorgen we gratis bij je thuis. Ga jij voor het eerst contactlenzen dragen? Of wil je overstappen van een bril naar contactlenzen? Kom dan eerst langs in de winkel voor een contactlensmeting. Daarna helpen onze contactlensspecialisten je graag met het vinden van de lenzen die perfect bij jou passen. Vind een Pearle winkel bij jou in de buurt en maak een afspraak

Ga voor gemak met het lenzenabonnement van Pearle

Wil jij elke maand je Acuvue contactlenzen gratis thuisbezorgd krijgen? Sluit dan een lenzenabonnement af bij Pearle. Je hebt al een abonnement vanaf €16,50 per maand. Wil je meer weten? Hier zetten we alle voordelen van het lenzenabonnement voor je op een rijtje. Wil jij de voordelen van het lenzenabonnement zelf ervaren? Maak dan een afspraak bij een Pearle winkel bij jou in de buurt om het lenzenabonnement af te sluiten.