Gratis levenslange service
Gratis verzending v.a. €25
Gratis retour

Kinderbrillen

134 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Vind jouw Pearle oogexpert

Vind een winkel

Kinderbril kopen

Zit je kind de laatste tijd wel erg dicht met zijn of haar neus op de tablet gedrukt? Dit zijn vaak de eerste signalen dat je kind minder goed ziet. Het is belangrijk om actie te ondernemen wanneer je dit opmerkt.  Misschien heeft je kind wel een bril nodig. Een nieuwe kinderbril koop je natuurlijk bij Pearle: al ruim zestig jaar dé expert op het gebied van ogen. Bij Pearle vind je een ruim assortiment aan betaalbare kinderbrillen voor jongens en meisjes. Zo vind je bij ons diverse monturen in de leukste kleuren van de beste merken. Koop jouw kinderbril online of maak een afspraak bij een van onze winkels. 

Gratis knuffel bij de aankoop van een kinderbril

Koop jij een kinderbril of babybril bij Pearle? Dan krijgt je kind een gratis Pearly knuffelbeer die, net als jouw kindje, een bril draagt. Geen bril, maar wel iets leuks doen met je kind? Download de gratis Pearly kleurplaten

De leukste brilmonturen voor jongens en meisjes

Bij Pearle hebben we de leukste brilmonturen in hippe kleuren voor jongens en meisjes. Zo vind je voor jongens bijvoorbeeld stoere pilotenbrillen en voor meisjes trendy transparante monturen. Bij Pearle vind je altijd een bril die bij jouw kind past. 

Babybrillen

Baby brilmonturen zijn ook te bestellen in onze winkels. Als de huisarts je heeft doorverwezen naar een oogarts of orthoptist, kun je met het brilrecept van het ziekenhuis bij een Pearle opticien bij jou in de buurt terecht. Babybrillen van Pearle zijn perfect afgestemd op jouw baby. Elke babybril is voorzien van comfortabele, siliconen neuspads en een band die rondom het hoofdje gaat. Deze band zorgt ervoor dat de bril niet afzakt als jouw kleine aan het tijgeren of draaien is. De glazen op sterkte worden door de opticien zelf geslepen.

Wordt een kinderbril of babybril vergoed?

Brillen voor kinderen en baby’s worden vaak vergoed door zorgverzekeraars. Wij kunnen de brilvergoeding bij vrijwel alle verzekeraars direct declareren. Bereken met onze online tool hoeveel zorgvergoeding je ontvangt voor de bril van je kind of baby.

De beste acties en aanbiedingen 

Ben jij op zoek naar een betaalbare kinderbril? Bij Pearle vind je de beste brillen acties en aanbiedingen. Dat is fijn voor jouw portemonnee. Zo profiteer je bij Pearle bijvoorbeeld regelmatig van 3 voor 1: koop een bril, krijg een bril en geef een bril cadeau. Zo heb je altijd een kinderbril op voorraad. Handig als er een bril sneuvelt, bijvoorbeeld tijdens het buitenspelen. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje!

Altijd een winkel bij jou in de buurt

Met meer dan 340 winkels is er altijd een Pearle opticien bij jou in de buurt. Kom langs in één van onze winkels of maak vrijblijvend een afspraak

Bekijk de avonturen van Pearly