Draag je een 'normale' bril en vind je het vervelend om van bril naar zonnebril te switchen wanneer je van de zon wilt genieten? Of heb je geen zonnebril op sterkte, maar zoek je wel een handige oplossing voor zonnige dagen? Kies dan voor een overzet zonnebril!
Lees hier alles over de overzet zonnebril

Overzetzonnebrillen

12 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Past een overzetzonnebril over mijn gewone bril?

Een overzetzonnebril past bijna altijd over je gewone bril, behalve als je een heel groot montuur draagt. Ook als je een montuur met een bijzondere vorm draagt (bijvoorbeeld een cat eye bril) kan het zo zijn dat de overzetzonnebril niet past. Zeker weten of de overzetzonnebril die je op het oog hebt past over je gewone bril? Kom dan langs in de winkel! 

Overzetzonnebril kopen: bestel 'm gemakkelijk online!

Jouw nieuwe overzetzonnebril bestel je natuurlijk online bij Pearle: al ruim zestig jaar dé expert op het gebied van ogen. Op werkdagen vóór 22:00 uur besteld, is dezelfde dag nog gratis* naar je opgestuurd (mits op voorraad, natuurlijk). Toch niet helemaal tevreden met je nieuwe overzetzonnebril? Geen zorgen: retourneren is gratis. Bestel jouw overzetzonnebril online of kom langs in één van onze winkels. 
* Gratis verzending vanaf €25.

Overzetzonnebrillen voor dames

Altijd en overal scherp zicht is belangrijk, maar het oog wil ook wat. Daarom vind je bij Pearle een ruim assortiment aan stijlvolle overzetzonnebrillen voor dames. Er is altijd een overzetzonnebril die bij jou past. Heeft jouw gewone bril een groot montuur? Let er dan op dat de overzetzonnebril groot genoeg is om je gewone bril helemaal te bedekken. 

Overzetzonnebrillen voor heren

Bij Pearle vind je natuurlijk ook overzetzonnebrillen voor heren. Kies voor een tijdloos zwart montuur of kijk eens hoe een sportief montuur jou staat. Bij Pearle vind je altijd een overzetzonnebril die bij jouw leefstijl past. 

Goedkope overzetzonnebrillen

Een goede zonnebril moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij Pearle een ruim assortiment aan goedkope overzetzonnebrillen. Dat is fijn voor je ogen én je portemonnee. 

Altijd een winkel bij jou in de buurt

Waar we in 1959 nog maar drie winkels hadden, zijn dat er inmiddels meer dan 340. Er is dus altijd een Pearle Opticien bij jou in de buurt. Kom langs in één van onze winkels of maak vrijblijvend een afspraak in één van onze winkels.