Draag je een 'normale' bril en vind je het vervelend om van bril naar zonnebril te switchen wanneer je van de zon wilt genieten? Of heb je geen zonnebril op sterkte, maar zoek je wel een handige oplossing voor zonnige dagen? Kies dan voor een overzet zonnebril!
Lees hier alles over de overzet zonnebril. 

Overzetzonnebrillen

8 Resultaten
Relevant

Filter

Past een overzetzonnebril over mijn gewone bril?

Een overzetzonnebril past bijna altijd over je gewone bril, behalve als je een heel groot montuur draagt. Ook als je een montuur met een bijzondere vorm draagt (bijvoorbeeld een cat eye bril) kan het zo zijn dat de overzetzonnebril niet past. Tip: houd bij het kiezen van een overzetzonnebril rekening met de vorm van je huidige bril. Zo past een ronde overzetzonnebril goed over een ronde bril, terwijl een vierkante overzetzonnebril goed past over een bril met vierkante glazen. Zeker weten of de overzetzonnebril die je op het oog hebt past over je gewone bril? Kom dan langs in de winkel! 

Overzetzonnebrillen voor dames én heren

Bij Pearle vind je een grote collectie aan overzetzonnebrillen voor dames en heren. Zo zit er altijd een tussen die perfect bij jou past. Kies voor een tijdloos zwart montuur of kijk eens hoe een sportief montuur jou staat. Kom je er zelf niet uit? Onze opticiens zijn niet alleen experts op het gebied van ogen, ze weten ook precies welke zonnebril jou het beste staat.

Overzetzonnebril kopen: bestel 'm gemakkelijk online!

Jouw nieuwe overzetzonnebril bestel je natuurlijk online bij Pearle: al ruim zestig jaar dé expert op het gebied van ogen. Voor de meeste zonnebrillen geldt: op werkdagen vóór 22:00 uur besteld, is dezelfde dag nog gratis (bij bestellingen vanaf €25) verzonden. Toch niet helemaal tevreden met je nieuwe overzetzonnebril? Geen zorgen: je kunt jouw zonnebril gratis terugsturen of breng ‘m terug in een van onze winkels. 

Vind een winkel Maak een afspraak