Draag je een 'normale' bril en vind je het vervelend om van bril naar zonnebril te switchen wanneer je van de zon wilt genieten? Of heb je geen zonnebril op sterkte, maar zoek je wel een handige oplossing voor zonnige dagen? Kies dan voor een overzetzonnebril! Onderaan deze pagina lees je alles over deze oplossing! 

Overzetzonnebrillen

13 Resultaten
Relevant

Past een overzetzonnebril over mijn gewone bril?

Een overzetzonnebril past bijna altijd over je gewone bril, behalve als je een heel groot montuur draagt. Ook als je een montuur met een bijzondere vorm draagt (bijvoorbeeld een cat eye bril) kan het zo zijn dat de overzetzonnebril niet past. Tip: houd bij het kiezen van een overzetzonnebril rekening met de vorm van je huidige bril. Zo past een ronde overzetzonnebril goed over een ronde bril, terwijl een vierkante overzetzonnebril goed past over een bril met vierkante glazen. Zeker weten of de overzetzonnebril die je op het oog hebt past over je gewone bril? Kom dan langs in de winkel! 

Wat is de beste overzet zonnebril?

Jouw overzetzonnebril is bedoeld om niet meer te hoeven wisselen tussen een bril en zonnebril. Maar wat is dan de beste overzet zonnebril? Dit is afhankelijk van jouw eigen voorkeur. Wil je een overzetzonnebril graag gebruiken tijdens het autorijden, maar ook tijdens een middagje winkelen of een dagje aan het water? In dat geval is een overzetzonnebril met gepolariseerde glazen misschien wel de beste keuze voor jou. Gepolariseerde glazen werken zoals de standaard zonnebrilglazen, maar zorgen voor extra bescherming tegen schitteringen door weerkaatsing van de zon. Ideaal dus wanneer de zon begint te schijnen na een regenbui op de weg, of voor een dagje op het water. Zo kan jij dus altijd ongestoord genieten, waar je ook bent. Twijfel je nog over wat de beste overzet zonnebril voor jou is? Kom eens langs in een Pearle winkel bij jou in de buurt en we helpen je verder. 

Overzetzonnebrillen voor dames én heren

Bij Pearle vind je een grote collectie aan overzetzonnebrillen voor dames en heren. Zo zit er altijd een tussen die perfect bij jou past. Kies voor een tijdloos zwart montuur of kijk eens hoe een sportief montuur jou staat. Kom je er zelf niet uit? Onze opticiens zijn niet alleen experts op het gebied van ogen, ze weten ook precies welke zonnebril jou het beste staat.

Overzetzonnebril kopen: bestel 'm gemakkelijk online!

Jouw nieuwe overzetzonnebril bestel je natuurlijk online bij Pearle: al ruim zestig jaar dé expert op het gebied van ogen. Voor de meeste zonnebrillen geldt: op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, is dezelfde dag nog gratis (bij bestellingen vanaf €25) verzonden. Toch niet helemaal tevreden met je nieuwe overzetzonnebril? Geen zorgen: je kunt jouw zonnebril gratis terugsturen of breng ‘m terug in een van onze winkels. 

Vind een winkel Maak een afspraak