Maak een afspraak 3
Vind een winkel
Maak een afspraak 3

Goede zonnebril voorkomt zonschade aan kinderogen

Vrijwel alle ouders zetten een zonnebril op als ze naar buiten gaan, maar hoe vaak zie je kinderen er niet zonder zonnebril achteraan lopen? Maar hoe jonger het kind, des te kwetsbaarder zijn de ogen. De ooglens van een kind bevat minder pigment en de pupillen van kinderen zijn wijder en groter dan die van volwassenen. Hierdoor valt er relatief meer schadelijk UV-licht in het oog.

Aangezien kinderen nog heel lang met hun ogen moeten doen, is het belangrijk om ze op jonge leeftijd al te laten wennen aan het dragen van een zonnebril. De schade die kinderogen oplopen is niet direct merkbaar, maar kan op latere leeftijd het verschil betekenen tussen goed en slecht zien. Zet de kinderen ook op bewolkte dagen een kwalitatief goede zonnebril op, want in de zomer is de UV-straling tussen 12.00 en 15.00 het hoogst.

Pearle heeft een uitgebreide collectie kinderzonnebrillen volgens de laatste trends. De zonnebrillen zijn verkrijgbaar vanaf 9 euro en bieden 100% UV-bescherming.
 

Wil je meer weten over de collectie kinderzonnebrillen of een winactie opzetten voor je lezers? Neem dan contact op met:

Esmee Blom, Senior Brand Manager
eblom@pearle.nl
06-270 47 489
 

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png