Carrera teens brillen

0 Resultaten
Relevant

Geen resultaten gevonden

Er zijn geen resultaten voor "" - controleer de spelling of probeer het opnieuw

Carrera assortiment

Benieuwd naar het complete assortiment van Carrera? Bekijk alle Carrera brillen dan hier!

Carrera Teens is verkrijgbaar in de onderstaande winkels

Carrera Teens: brillen voor een smal gezicht


Heb je een smal gezicht? Dan is de brillencollectie van Carrera Teens perfect voor jou! De brillen zitten als gegoten bij tieners en (jong)volwassenen met een smal gezicht of klein hoofd. Carrera Teens is ontstaan nadat de ontwerpers van Carrera realiseerden dat mensen met een smal gezicht vaak over het hoofd gezien worden door brilontwerpers. De brillencollectie bestaat uit iconische en sportieve monturen gemaakt van hoogwaardig materiaal die perfect passen bij smalle gezicht en kleine hoofden. 

Alle brillen uit de collectie zijn verkrijgbaar op sterkte. 

Carrera Teens bril kopen


Heb jij een smal gezicht en wil je een bril aanschaffen uit de Carrera Teens collectie? Bestel je bril eenvoudig en snel online of kom langs bij een van onze winkels. Bestellingen vanaf €25 verzenden we gratis. Retourneren is altijd gratis. Dus: waar wacht je nog op?

Liever naar jouw Pearle winkel toe voor je Carrera Teens bril? Maak vrijblijvend een afspraak bij een winkel bij jou in de buurt. Je bepaalt zelf waar en wanneer. Daar kun je jouw brilmontuur passen en staan onze opticiens voor je klaar met een gratis oogmeting t.w.v. €30 of deskundig advies.

Op basis van de oogmeting worden de brillenglazen van Pearle Opticiens perfect afgestemd op jouw benodigde sterkte en kijkgedrag. Al onze brillenglazen zijn kraswerend. Kies voor extra bescherming, zoals ontspiegeling en uv-bescherming. Doe alvast een intake met onze briladviestool, zodat je precies weet welke bril het beste bij jou past!

 


Vind een winkel Maak een afspraak