Voor wie is dit programma geschikt?

Iedereen die online actief is en enthousiast is over de producten of service van Pearle kan mee doen aan dit affiliate programma. Van bekende Nederlanders tot micro Influencers. Mensen die actief zijn op Social Media kanalen zoals Instagram, TikTok of Snapchat. Maar ook mensen met een blog of zelfs mensen die product reviews schrijven. Het belangrijkste is dat je fan bent van Pearle en dat je dit in content op een authentieke wijze kunt overbrengen. 

Wat wordt er van mij verwacht?

Als onze nieuwe ambassadeur maak en deel je leuke en passende content met de producten of de service van Pearle Opticiens. Dit kunnen brillen, zonnebrillen of lenzen zijn. Of je maakt content over de service in de winkel. Denk bijvoorbeeld aan situaties zoals: 

  • Sporters die de voordelen benoemen van lenzen tijdens het sporten
  • Studenten die meer motivatie krijgen door met een scherp zicht en hippe bril te studeren
  • Gamers die hun 4k scherm eindelijk scherp zien en het maximale uit hun game halen
  • Fashionista's die zonnen op het strand of dansen op een festival met de meest trendy zonnebril van dit moment
  • Micro Influencers die een oogmeting laten doen bij een winkel en zo'n fijne ervaring hebben gehad
  • Moeders waarvan hun brilpootje weer eens is afgebroken na een speeldag in het park en kosteloos hun pootje weer vast laten zetten 

Je kan het zo gek niet bedenken, of je kunt leuke content maken over Pearle! Het is vooral belangrijk dat je positief en enthousiast bent, en dat je onze producten of service op een authentieke manier uitlicht.

Achter de content hang je een unieke link en je spoort je volgers aan om een actie te ondernemen. Wordt er naar aanleiding van jouw link een aankoop gedaan of een afspraak voor een oogmeting gedaan? Dan ontvang je hier een vergoeding voor! 

Wat krijg ik hiervoor terug?

In ruil voor het delen van deze content, krijg jij een hele mooie commissie op het moment dat er een online verkoop uit komt óf als er een afspraak wordt gemaakt voor een oogmeting bij een van onze winkels.

  • Voor elke afspraak voor een oogmeting die naar aanleiding van jouw content wordt gemaakt, krijg je een vaste hoge vergoeding
  • Voor elke online aankoop die wordt gedaan krijg jij een procentuele vergoeding van het aankoopbedrag

Dus hoe meer conversies er voortkomen uit jouw content, hoe meer je gaat verdienen! 

Daarnaast is er een kans dat jouw content extra zichtbaarheid krijgt via onze kanalen (bijv. op ons TikTok of Instagram account) of misschien vragen we jou wel voor lange termijn samenwerkingen. Behaal jij goede resultaten? Dan willen we misschien wel een partnership met je aangaan waarbij we je bijvoorbeeld vragen om specifieke brillen te promoten (die je uiteraard dan zelf mag houden!). 

Hoe werkt het precies?

Op de website van Awin (onze affiliate partner) is het mogelijk je aan te melden en een link aan te maken. Deze link plaats je vervolgens op jouw kanalen bij de content die je over Pearle maakt. Zodra jouw volgers op deze link klikken en binnen 30 dagen een aankoop doen of een afspraak maken voor een oogmeting krijg je jouw vergoeding al uitbetaald. Zo simpel is het! 

Ben jij enthousiast? Meld je dan nu aan, maak geschikte content en start met promoten! 

Meld je aan  Content richtlijnen

 

Kortingscode voor betere performance

Wil jij écht álles uit je content halen en ga jij voor het allerbeste resultaat? Ervaring heeft aangetoond dat het toevoegen van een kortingscode aan online content bijdraagt aan betere resultaten, hoge engagement en meer conversies. Wil jij in aanmerking komen voor een kortingscode die je kunt delen met jouw volgers? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn! 

Stuur ons een e-mail

 

Overige vragen & voorwaarden