Maak een afspraak 3
Vind een winkel
Maak een afspraak 3

Zonnebril met Roadview glazen

Het is altijd even schrikken als je door de laagstaande zon opeens de weg niet meer ziet. En ook erg gevaarlijk. De oplossing hiervoor is een goede zonnebril voor in de auto.

Pearle heeft Roadview glazen ontwikkeld die verblinding door laagstaande zon voorkomen. De glazen hebben een oranjebruine glaskleur waardoor het contrast wordt verhoogd en je minder last hebt van lichtschitteringen. Daarnaast ervaar je beter zicht bij mist. Deze glazen passen in elk montuur of zonnebril.

Tijdelijk krijg je bij Pearle 3 brillen voor de prijs van 1*. Koop nu een bril en kies een gratis zonnebril met roadview glazen voor in de auto.

Wat is een goede zonnebril? Pearle Opticiens
Zonnebril met Roadview glazen

Roadview glazen

  • 56% Beter zicht bij laagstaande zon
  • Beter zicht bij mist
  • Voorkomt verblinding in het verkeer
  • Geeft je ogen rust
  • De glazen passen in elk montuur en zonnebril
  • Op sterkte mogelijk

Zonnebril op sterkte voor het autorijden

De Roadview glazen van Pearle zorgen voor een comfortabele en veilige rit. Als je al een bril draagt, dan kun je de Roadview zonneglazen op sterkte laten maken. Ze passen in vrijwel elk montuur en zonnebril. Maak een afspraak voor een oogmeting en kies jouw favoriete zonnebril.

Benieuwd naar het effect van een autobril?

zonder roadview
met roadview

Roadview of night view glazen?

Roadview glazen zijn ideaal voor overdag. Ben je op zoek naar een bril die je ogen in de avond rust geven? Overweeg dan de night view bril. De nachtbril heeft geelgekleurde glazen waardoor het contrast in het donker wordt verhoogd. Zo komen felle koplampen van tegenliggers minder hinderlijk over en zie je de strepen op de weg beter.

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png