Transitions®

Transitions Light Intelligent Lenses™

 

Slimme lenzen

Transitions Light Intelligent Lenses™ passen zich naadloos aan alle lichtomstandigheden aan. Door te reageren op de intensiteit van het licht om je heen, veranderen ze op intelligente wijze van helder naar donker.​

Bekijk de collectie    Maak een afspraak

Hoe werken Transitions®? 

Optimale bescherming

Alle Transitions® glazen blokkeren UVA- en UVB-straling 100% en helpen bij het filteren van blauwviolet licht(1) afkomstig van bronnen zoals digitale apparaten, schermen en felle zon. Transitions® glazen optimaliseren de hoeveelheid licht die jouw ogen ontvangen en helpen daarnaast bij het verminderen van schitteringen, voor moeiteloos zicht.

Kies de beste transitions lenzen die bij jou passen

Creëer je eigen look

Kies uit drie stijlen

  

Boek een gratis oogmeting*

Typ 2 of meer tekens voor resultaten. Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en Enter om te selecteren. Touch bedenkt gebruikers, verken door aanraking of met veegbewegingenGeen resultaten gevonden, gebruik down om je huidige locatie te delen

 

Kies je eigen stijl

Kies uit een breed scala aan brillenglaskleuren om je persoonlijke stijl uit te drukken met Transitions® glazen - op maat gemaakt voor jouw oogzorgbehoeften.​ Krijg de controle over het licht en geniet van continue bescherming: altijd en overal - binnen en buiten!

Veelgestelde vragen

*Van toepassing op Transitions Signature GEN8. Gebaseerd op het behalen van de hoogst gewogen samengestelde score onder de belangrijkste meekleurende brillenglazen voor dagelijks gebruik waarbij de belangrijkste eigenschappen van meekleurende prestaties gemeten zijn, gewogen naar de belangrijkheid voor de consument.

Transitions, en XTRActive zijn geregistreerde handelsmerken en het Transitions-logo en XTRActive zijn handelsmerken van Transitions Optical, Inc.gebruikt onder licentie van Transitions. Optical Limited. GEN 8 is een handelsmerk van Transitions Optical Limited. ©2023 Transitions Optical Ltd.