org-nl_pearle:/Content Items/2015/acties/04_bihv/201508-vvn-header.png

Pearle en Veilig Verkeer Nederland zijn partners

Pearle en Veilig Verkeer Nederland (VVN) zijn al 25 jaar trouwe partners. Niet zo vreemd, want goed zicht en veilig verkeer zijn een ijzersterk duo. Pearle vindt het belangrijk zijn steentje bij te dragen aan de verkeersveiligheid. Daarom werken we graag samen met experts op dit gebied. Hard nodig, want wist u bijvoorbeeld dat 1 op de 10 mensen met onvoldoende scherp zicht de weg op gaat?

VVN adviseert

Ons gezamenlijk onderzoek naar ‘goed zien in het verkeer' levert veel op. VVN doet ons aanbevelingen, waarmee wij u nog beter kunnen adviseren over uw zicht op de weg. We hebben bijvoorbeeld verschillende soorten glazen voor brillen speciaal voor in het verkeer. Daarmee rijdt u veiliger, bijvoorbeeld bij een laagstaande zon of in het donker.

Verkeersveiligheid voor iedereen

Samen met VVN bekijken we hoe we het verkeer veiliger kunnen maken. Voor automobilisten, maar ook voor andere weggebruikers. Bijvoorbeeld kinderen, een kwetsbare groep in het verkeer. Met het advies van VVN in de hand hebben we een lesbrief voor basisscholen ontwikkeld, in het kader van de Back to School campagne. Daarmee willen we kinderen en hun ouders nog eens extra bewust maken van het belang van opvallen in het verkeer en kennis van de verkeersregels.

We bundelen onze krachten voor meer verkeersveiligheid. Zodat iedereen veilig thuiskomt. Kijk, dat is nou Pearle.

Wij werken al jaren samen met Pearle Opticiens. Onze doelstelling is om het verkeer in Nederland veiliger te maken. Goed zicht in het verkeer is daarbij essentieel. Pearle biedt diverse oplossingen om dit zicht te verbeteren. Wij zijn dan ook blij met de inspanningen van Pearle op dit vlak en bevelen de oogmeting van Pearle van harte aan. Daarnaast geeft VVN u graag wat tips mee om veilig op weg te gaan.
Rob Stomphorst, sponsormanager Veilig Verkeer Nederland

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Volg ons

Winkels

  •  
  •  

 

---