Vind een winkel

Uw bril repareren bij Pearle

Uw bril valt kapot op de vloer, een pootje breekt af of u gaat per ongeluk op uw bril zitten. Al bent u nog zo zuinig op uw bril, een ongeluk zit in een klein hoekje en schade is soms niet te voorkomen. Daarom kunt u bij Pearle altijd terecht voor het herstellen van uw bril. Ook als u uw bril niet bij Pearle heeft gekocht.


Hoe werkt de Altijd Welkom Service

We zetten losse schroefjes vast, vervangen zo nodig neuspads, poetsen uw bril en stellen ‘m weer helemaal goed af. U kunt langskomen wanneer u maar wilt. Er is altijd een Pearle winkel bij u in de buurt.Is uw bril echt niet meer te repareren? Dan wordt het tijd voor een nieuwe! Tijdelijk krijgt u 30% korting op een enkelvoudige bril*. Bekijk de actie

Vrouw toont gerepareerde bril

De kosten van een bril reparatie


Meestal voeren onze opticiens zelf de reparaties uit. Dat is afhankelijk van de apparatuur waarover zij beschikken. Als de opticien uw bril niet kan repareren, dan stuurt hij deze op naar de fabriek.

org-nl_pearle:/Content Items/2017/05/brillen-onderhoud-small.png

Alle kleine reparaties zijn kosteloos. Losse schroefjes worden vastgedraaid en nieuwe neuspads zetten we er direct op, op deze manier hoeft u uw bril niet lang te missen. Ook als u nog geen klant van Pearle bent.

Kleine reparatie

org-nl_pearle:/Content Items/2017/05/brillen-onderhoud-small.png

Alle kleine reparaties zijn kosteloos. Losse schroefjes worden vastgedraaid en nieuwe neuspads zetten we er direct op, op deze manier hoeft u uw bril niet lang te missen. Ook als u nog geen klant van Pearle bent.

Grote reparatie

org-nl_pearle:/Content Items/2017/05/201705-brilreparatie-groterep.png

Grote reparaties – zoals het solderen, lassen en lijmen van een breuk of het plaatsen van een nieuw onderdeel – nemen meer tijd in beslag. We overleggen dan samen met u wanneer u uw bril weer op kunt halen. Heeft u bij de aanschaf van uw bril een brilverzekering bij Pearle afgesloten? Dan wordt een groot deel door ons vergoed.

Total loss

org-nl_pearle:/Content Items/2017/05/brillen-onderhoud.png

Soms wordt een bril ‘total loss’ verklaard. Bijvoorbeeld wanneer deze in tweeën is gebroken of de reparatie meer kost dan de aanschaf van een nieuwe. Heeft u bij de aanschaf van uw bril een brilverzekering bij Pearle afgesloten? Dan wordt ook hier een groot deel door ons vergoed.

Waarom een brilverzekering afsluiten?


Omdat u 2 jaar verzekerd bent tegen:

 • krassen
 • breuk
 • verlies
 • diefstal

 • Heeft u binnen 2 jaar geen gebruik gemaakt van uw verzekering?

  Dan ontvangt u een waardebon ter waarde van uw premie cadeau. Zo is uw brilverzekering helemaal gratis!

  org-nl_pearle:/Content Items/2017/04/bv-sticker-1.png

  org-nl_pearle:/Content Items/2017/08/201708-gratis-opknapbeurt.png

  Altijd welkom service


  Iedereen is welkom, ook als u geen klant bent bij ons. We zetten losse schroefjes vast, vervangen zo nodig neuspads, poetsen uw bril en stellen hem weer helemaal goed af. U kunt langskomen wanneer u maar wilt. Mooi geregeld, toch?

  Klik hier voor meer informatie »

  P.O.S.T.
  uw lenzen gratis thuisbezorgd

   

  Gratis deskundige oogmeting
   

  Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

  Partners

  Volg ons

  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

  Beste opticien van Nederland


  org-nl_pearle:/Content Items/2018/09/201809-mbl-bwa.png