Maak een afspraak 3
Vind een winkel
Maak een afspraak 3

Pearle to go: binnen 1 uur een nieuwe bril

Dankzij de 1-uursservice van Pearle Opticiens ga je binnen 60 minuten naar huis met een bril op sterkte, speciaal voor jou geslepen! Ideaal wanneer je slecht zicht hebt en niet lang wilt wachten op een nieuwe bril. Pearle to go is bovendien handig wanneer je bril kapot is en je snel een nieuwe nodig hebt. Let op: dit geldt voor een enkelvoudige bril.

 

Wil je direct geholpen worden in de winkel? Maak dan een afspraak. Dit is overigens niet noodzakelijk maar dan weet je wel zeker dat je direct aan de beurt bent!

Pearle to go: binnen 1 uur een nieuwe bril

Wat houdt Pearle to go in?

Met onze snelle brilservice ga je binnen één uur naar huis met een bril die speciaal voor jouw ogen is gemaakt. Je kunt rekenen op een betrouwbare oogmeting, advies bij het uitkiezen van een montuur én glazen die direct op de sterkte voor jouw ogen worden geslepen. Geniet tijdens het wachten van een kop koffie of thee, of winkel verder. Na een uur haal je jouw nieuwe bril op en kan hij perfect op jouw gezicht afgesteld worden en kan hij mee naar huis!

Wist je dat Pearle Opticiens de meeste 1-uursservice punten heeft met gediplomeerde opticiens?

Meten

Meten

Eerst een professionele oogmeting

Kiezen

Kiezen

Kies een montuur dat je mooi vindt

Slijpen

Slijpen

We slijpen je glazen direct op maat

Klaar

Klaar

Je kunt je bril meteen meenemen

  • Pearle to go is alleen beschikbaar voor enkelvoudige brillen: een bril voor veraf óf dichtbij.
  • Pearle to go is alleen mogelijk met glaspakket Goud (deze kwaliteitsglazen zijn kraswerend, ontspiegeld & extra gehard, lichtgewicht en dun, UV-bescherming, vuil-, water en stofafstotend).
  • Pearle to go is ook geldig bij het aankopen van brillenglazen (zonder montuur).
  • De 60 minuten gaan in ná de oogmeting en het uitkiezen van je nieuwe montuur en brillenglazen.
  • Daarnaast is de service alleen mogelijk indien glazen van de benodigde sterkte op voorraad liggen. Geldig op plusglazen +3.00 tot minglazen -6.00 (met een cilinder tot -1.00, afhankelijk van sterkte), diameter: plus-glazen 65 mm en min-glazen 70 mm.
  • De kosten van Pearle to go is € 20 (€10 per glas). Over dit bedrag wordt geen korting verleend bij andere lopende acties.
  • Pearle to go is ook mogelijk in combinatie met lopende acties. Bij de actie 3voor1 is de 1-uursservice alleen mogelijk voor de 1e bril.
  • Pearle Opticiens behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.

Winkels met Pearle to go-service:

Bekijk snel of de Pearle bij jou in de buurt ook meedoet met deze service:

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png