Maak een afspraak 3
Vind een winkel
Maak een afspraak 3

Omruilgarantie

Pearle weet als geen ander dat iedereen anders is. Mocht de oplossing die door u is gekozen niet bevallen, dan kunt u binnen 2 maanden uw glazen of contactlenzen ruilen (mits onbeschadigd natuurlijk).

Omruilgarantie voor multifocale glazen

org-nl_pearle:/Content Items/2012/service/serv-omruilgarantie.jpg

Vanwege de verschillende sterktes in een glas kunnen multifocale glazen een gewenningsfase hebben. Daarom geldt op alle multifocale glazen een omruilgarantie.


Als u binnen twee maanden niet kunt wennen aan de glazen, dan kunt u deze (mits onbeschadigd) omruilen voor een ander type glas. Zijn die glazen goedkoper dan de gekozen glazen, dan krijgt u uiteraard het verschil terug; zijn de glazen duurder, dan geldt een bijbetaling.

Omruilgarantie voor contactlenzen

org-nl_pearle:/Content Items/2012/service/serv-omruilgarantie-2.jpg

Ook op contactlenzen geldt een omruilgarantie. Als binnen 2 maanden na de contactlenscontrole blijkt dat u niet aan uw (nieuwe) contactlenzen kunt wennen, kunt u ze (mits onbeschadigd) binnen twee maanden omruilen voor een ander type. Zijn die lenzen goedkoper dan de gekozen lenzen, dan krijgt u uiteraard het verschil terug; zijn de lenzen duurder, dan geldt een bijbetaling.


Deze garantie geldt niet voor kleurlenzen en ‘Crazylenzen’.

Omruilgarantie voor zonnebrillen

org-nl_pearle:/Content Items/2012/service/serv-omruilgarantie3.png
org-nl_pearle:/Content Items/2017/08/serv-omruilgarantie3.png

Ook voor zonnebrillen kan het voorkomen dat u toch niet tevreden bent en wenst om te ruilen naar een andere. De omruiltermijn is hierbij een week vanaf de aankoopdatum in de winkel. Voorwaarde is dat de zonnebril onbeschadigd dient te worden ingeleverd. Aanpassingen aan de zonnebril welke specifiek voor u zijn gedaan, vallen in dit geval onder beschadigingen.

Online bestellingen

Op online bestellingen geldt een omruilgarantie van 2 weken. De verpakking mag niet beschreven, incompleet, geopend of beschadigd zijn.

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png