Vind een winkel

Wengarantie: je bril ruilen als je ontevreden bent

Pearle weet als geen ander dat iedereen anders is. Mocht de zichtoplossing die door jou is gekozen niet bevallen, dan kun je binnen 2 maanden je enkelvoudige of multifocale brilglazen of contactlenzen ruilen (mits onbeschadigd natuurlijk). 😊

Pearle Opticiens - Omruilgarantie

Omruilgarantie voor multifocale glazen

Vanwege de verschillende sterktes in een glas kunnen multifocale glazen een gewenningsfase hebben. Als je binnen twee maanden niet kunt wennen aan je multifocale glazen, dan kun je deze (mits onbeschadigd) omruilen voor een ander type glas. Zijn die glazen goedkoper dan de oorspronkelijk gekozen glazen, dan krijg je uiteraard het verschil terug. Zijn de glazen duurder, dan geldt een bijbetaling.


Ook je enkelvoudige glazen kun je omruilen als je er niet aan kunt wennen.

org-nl_pearle:/Content Items/2019/06/service/201906-service-omruilgarantie.png

Omruilgarantie voor contactlenzen

Omruilgarantie voor contactlenzen

Ook op contactlenzen geldt een omruilgarantie. Als binnen 2 maanden na de contactlenscontrole blijkt dat je niet aan je (nieuwe) contactlenzen kunt wennen, kun je ze (mits onbeschadigd) binnen twee maanden omruilen voor een ander type lens. Zijn die lenzen goedkoper dan de oorspronkelijk gekozen lenzen, dan krijg je uiteraard het verschil terug. Zijn de lenzen duurder, dan geldt een bijbetaling.

Deze garantie geldt niet voor kleurlenzen en ‘Crazylenzen’.

org-nl_pearle:/Content Items/2019/06/service/201906-service-omruilsun.png

Omruilgarantie voor zonnebrillen

Ook voor je zonnebril kan het voorkomen dat je toch niet tevreden bent en wenst deze om te ruilen naar een andere zonnebril. De omruiltermijn voor een zonnebril is 1 week vanaf de aankoopdatum in de winkel. Voorwaarde is dat de zonnebril onbeschadigd dient te worden ingeleverd. Als er aanpassingen aan de zonnebril zijn gedaan die specifiek voor jou van toepassing zijn, zoals de pootjes die korter gemaakt zijn, dan valt dat niet onder deze garantie.

Online bestellingen

Op online bestellingen via onze webshop geldt een omruilgarantie van 2 weken. De verpakking mag niet incompleet, geopend of beschadigd zijn.

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png