Pearle Opticiens Den Haag

De Savornin Lohmanplein 36
2566 AE Den Haag

Online een afspraak maken: geen wachttijden in de winkel!

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:45
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Pearle Opticiens is gevestigd in Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein, grenzend aan de hoek Thorbeckelaan, Groen van Prinstererlaan en Laan van Meerdervoort in Den Haag. Je vindt ons tussen restaurant Mondriaan en ABN AMRO. De winkel is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer met Randstadrail tram 3. Bus 23 stopt vlakbij op de Thorbeckelaan. Parkeren kan in de straten rondom en op het dak van het winkelcentrum. Op het dak en in de parkeervakken achter de slagbomen is parkeren de eerste 2 uur gratis. 

Ons team bestaat uit vier opticiens, waarvan twee ook contactlensspecialist zijn, een optometrist, een verkoopmedewerker en een zaterdaghulp. Je kunt iedere dag terecht voor een oogmeting en gedegen advies. Of je nu komt voor een bril, contactlenzen of nachtlenzen, wij nemen de tijd om jou en met name je ogen te leren kennen en zoeken samen naar de oplossing die het beste bij je past. 

We hebben een aparte Kids wand en voor zonnebrillen een Solaris wand en een zonnebrillenmolen. We hebben een collectie met overzetzonnebrillen van Polariod en Ofar en een lade met zonneclips in bruin, grijs en geelfilter. Verder hebben we een zeer uitgebreide wand correctiemonturen, voor dames en heren. Vanaf najaar 2018 wordt dit uitgebreid met de Limited Edition collectie (een complete bril voor 100 euro). We hebben ook een lade met standaard Ofar-leesbrillen variërend in sterkte van +1,00 tot +4,00.

Kom gerust eens langs om beter te kijken in Den Haag Vruchtenbuurt/Meer en Bos.