Pearle Opticiens Den Haag

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Den Haag

Met meer dan 340 winkels is Pearle Opticiens een van de grootste optiekketens van Nederland. Natuurlijk vind je ons ook in Den Haag, de plek waar stad en strand samenkomen. Met maar liefst negen Haagse filialen is er altijd een winkel bij jou in de buurt. 

Veel keuze uit brillen, zonnebrillen en contactlenzen 

In onze brillenwinkels vind je een ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen van talloze topmerken. Onze oogexperts helpen je graag met het vinden van de kijkoplossing die perfect bij jouw ogen past. Kom langs en kijk je ogen uit! 

Laat je ogen gratis controleren 

Wanneer heb jij voor het laatst je ogen laten controleren? Wij adviseren om dit elk jaar te doen, ook al heb je geen klachten en zelfs als je al een bril of contactlenzen draagt. Kom daarom langs voor een gratis oogmeting ter waarde van €30. Voordat we je ogen controleren, leren we je graag wat beter kennen. Na de oogmeting bespreken we de meetresultaten en helpen we je met het vinden van de kijkoplossing die het beste bij jou past. Dat kan een bril zijn, maar misschien passen contactlenzen beter bij jou en jouw leefstijl. 

Optometrist in Den Haag 

Bij Pearle vinden we de gezondheid van je ogen belangrijk. Daarom werken we niet alleen met opticiens, maar ook met optometristen. Ben jij op zoek naar een optometrist in Den Haag? Dan kun je terecht in drie van onze Haagse vestigingen, namelijk in de winkel aan de Dierenselaan, aan de Leyweg en in de Passage. 

Kom langs in een van onze winkels in Den Haag

Maak eenvoudig en snel een afspraak online of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Den Haag!