Pearle Opticiens Driebergen

Traay 79
3971 GC Driebergen

Online een afspraak maken: geen wachttijden in de winkel!

Openingstijden

Maandag
11:00 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

In het midden van de Traaij, de winkelstraat van Driebergen, vind je onze vestiging van Pearle Opticiens tegenover Café Lieveling. Wij zijn heel makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer: lijn 50 van Syntus stopt op 5 minuten van onze winkel. Voor de deur en in de straat zelf is een blauwe zone waar je anderhalf uur kan parkeren met de blauwe parkeerschijf.

Onze gediplomeerde opticiens en contactlensspecialist verrichten deskundige oogmetingen bij volwassenen en kinderen. Samen met onze verkoopmedewerker nemen wij niet alleen de tijd om je ogen te leren kennen, maar ook jou als persoon. Zo kunnen wij je het beste advies geven over welke kijkoplossing bij je past. Wij hebben een groot assortiment contactlenzen en onze contactlensspecialist staat 4 dagen in de week klaar om ze voor je aan te meten of te controleren.

Wij hebben een breed assortiment voor jong en oud, gevarieerd en kleurrijk, van rond tot vierkant.  Dus kom gerust een keer een kijkje nemen in de winkel. We hebben zowel correctiemonturen als zonnebrillen. Wij helpen je graag met het zoeken van het juiste montuur of lenzen.

Graag tot ziens bij Pearle Opticiens Driebergen, de koffie staat klaar!